Extenderul universal Tenda A9 la concurs

Asa cum va spuneam in GADGETARUL ROMAN ne pregatim de un prim concurs pe anul acesta sustinut impreuna cu un furnizor serios de tehnologie asa cum este Tenda Romania. Totul pentru un locuitor din Romania care vrea sa-si mareasca aria de acoperire a semnalului Wifi in locuinta personala.

Cum arata extenderul? Este tipla proaspat primit.

 

Eu nu l-am mai testat pe Range Extender universal wireless N300 A9 si il trimit castigatorului chiar in starea pe care o vedeti.

Dar am testat anul acestea deja: Powerline Adapter Kit Tenda model PH6 AV1000 ,  Routerul wireless dual-band Tenda Nova MW5 AC1200 si s-au comportat. Asa cum ati citit in review-uri adica, foarte bine, incat va pot recomanda si produsul de la concurs. In cazul in care aveti nevoie sa va extindeti acoperirea la o viteza de 300 Mbps, avand 2 antene externe de 3dBi ce imbunatatesc semnalul si extind acoperirea WiFi pana la 200mp.

A9 este un range-extender wireless creat special pentru a extinde acoperirea retelei WiFi deja existente si pentru a imbunatati intensitatea semnalului. Cu extensie la apasarea unui buton, semnal LED inteligent, design ce permite montarea pe perete si compatibilitate universala, utilizatorilor le este usor sa imbunatateasca acoperirea wireless.

A9 este alegerea ideala pentru a elimina zonele fara acoperire si pentru a optimiza reteaua deja existenta.

Ce aveti de facut pentru a intra in extragerea random.org ce se va desfasura pe data de 23 februarie 2019 si rezultatul va fi anuntat pe GADGETARUL ROMAN

Incepand de azi pana pe 22 februarie 2019:

  1. Sa fiti membri pe grupul GADGETARUL ROMAN
  2. Sa fiti membri pe grupul Tenda Romania
  3. Sa imi transmiteti pe postarea de pe GADGETARUL ROMAN care dintre cele doua articole cu produse Tenda publicate pe blogul acesta in acest  an v-au placut mai mult si motivul.
  4. Sa faceti share articolului pe pagina voastra de Facebook.

Va urez succes la acest concurs dar si la celelalte care vor urma in acest an!