ADATA anunta lansarea SSD-urilor externe SE730, SC660 si SV620

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, lanseaza astazi trei noi SSD-uri externe: SE730, SC660 si SV620.

Acestea sunt compatibile cu Windows, Mac OS si Android, ofera capacitati sporite de stocare si alte avantaje majoritatii notebook-urilor, ultrabook-urilor, desktop-urilor si chiar a consolelor de jocuri sau media box-urilor. De la modelul SE730 cu USB Type-C si rezistenta la praf si apa IP68, la modelele avantajoase SC660 si SV620, fiecare ofera de cel putin patru ori performanta unui drive mecanic extern, consuma semnificativ mai putin (excelente pentru bateriile dispozitivelor portabile), opereaza silentios si asigura o rezistenta mult sporita la socuri.

SE730_SC660_SV620-All

Acestea sunt ideale atat pentru dispozitivele mobile, cat si pentru cele fixe si utilizeaza controlere certificate si chip-uri de memorie atent selectionate si supuse testarilor riguroase ADATA. De asemenea, productia circuitelor integrate si asamblarea carcasei respecta standardele ridicate ADATA, confirmate si de garantia de 3 ani. Modelele SE730 si SV620 se lanseaza astazi, in timp ce modelul SC660 va fi disponibil din luna august.

SE730: cel mai compact SSD extern cu USB Type-C din lume

Incorporeaza inovatiile ADATA si dedicatia catre produse premium, SE730 aduce performantele de citire/scriere de pana la 500MB/s intr-o forma super compacta ce cantareste doar 33 g. Cel mai mic SSD extern cu conector USB Type-C reversibil din lume la momentul actual, SE730 asigura rate rapide de transfer prin intermediul USB 3.1 Gen 2. Carcasa metalica si constructia robusta ofera certificare oficiala IEC IP68 pentru rezistenta la praf si la apa, precum si un grad de rezistenta la socuri la standarde militare. Modelul SE730 ofera eleganta, performante de top, mobilitate si cantareste mai putin decat o minge de golf.

SC660 si SV620: optiuni pentru SSD-uri externe mai accesibile

In timp ce SSD-urile externe erau aproape un lux pana de curand, modelele SC660 si SV620 plaseaza performantele si confortul unui SSD, la indemana oricui. SC660 se mandreste cu o constructie rezistenta la socuri si asigura o viteza de scriere/citire de pana la 410 MB/s. Carcasa eleganta, super-slim si metalica are o grosime de doar 9,6 mm. Modelul SV620 rezistent la socuri ofera performante similare, impachetate intr-o carcasa cu margini ridicate pentru protejarea suprafetelor impotriva zgarieturilor. Este echipat cu un indicator de functionare LED albastru ce informeaza utilizatorul in orice moment cu privire la activitatea dispozitivului.

Fie ca prefera alura metalica si dura a SC660 sau stralucirea si dimensiunile reduse ale SV620, consumatorii castiga acces la performantele unui SSD, eficienta si durabilitate la un raport excelent cost-performanta.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari vendori de module DRAM si USB flash drives din lume, ofera solutii complete ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania este acum si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Bucuresti, Romania – 21 iulie 2016 – ADATA® Technology

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: