Canon oferă noi posibilităţi de instalare, odată cu lansarea proiectorului XEED 4K501ST

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă astăzi lansarea produsului Canon XEED 4K501ST, cel mai nou model din gama de proiectoare 4K, fiind varianta upgradată a modelului XEED 4K500ST.

XEED 4K501ST beneficiază de tehnologie de imagine avansată pentru a putea oferi o rezoluţie uimitoare şi o calitate a imaginii deosebită, având un design compact şi uşor, ideal pentru medii de simulare, design şi expoziţii. De asemenea, noul model dispune de un mod de funcţionare îmbunătăţit, odată cu adăugarea HDMI 2.0, care permite cea mai bună redare video 4K, prin intermediul unui singur cablu.

Canon XEED_4K501ST FSL

Modelul 4K501ST este ideal pentru contexte care beneficiază de conţinut de înaltă calitate, redat de pe un player Blu-ray 4K Ultra HD, precum conferințele medicale, amfiteatrele de cursuri sau expozițiile creative. Conectivitatea HDMI 2.0 oferă și o rată îmbunătățită, de 60 de cadre pe secundă, pentru o redare fără întreruperi a conținutului video 4K. În plus, suportul pentru HDCP 2.2 – cea mai recentă tehnologie de criptare în vederea protejării drepturilor de autor – asigură compatibilitatea proiectării conținutului 4K.

Cu o luminozitate de 5.000 de lumeni pe întregul interval de zoom, panoul high definition de 4.096 x 2.400 LCOS din XEED 4K501ST, permite, de asemenea, proiectarea conţinutului la o rezoluţie care depăşeşte standardul cinema digital 4K. Sistemul optic unic Canon AISYS (Aspectual Illumination System), este acum îmbunătățit,  oferind culori profunde şi clare, precum şi o reproducere fidelă a zonelor de culoare închisă, cu o rată de contrast ridicată, pentru o experienţă vizuală mai bună.

Andreas Herrnböck, Director de Dezvoltare pentru Europa, Divizia Proiectoare, Departamentul Comunicare Vizuală, Canon Europe, spune “Lansarea de anul trecut a modelului XEED 4K500ST a marcat un pas important al călătoriei noastre care are ca scop transformarea companiei în liderul mondial pe piaţa instalaţiilor de 4K, 5.000-10.000 lumeni. Astăzi, odată cu lansarea modelului XEED 4K501ST, oferim noi oportunităţi de instalare pentru o gamă şi mai variată de aplicaţii, care să ne ajute să ne atingem scopul. Cu ajutorul tehnologiilor avansate, precum HDMI 2.0 şi HDCP 2.2, oferim furnizorilor şi integratorilor o soluţie care aduce nu doar luminozitate şi rezoluţie uimitoare, ci şi o gamă largă de opţiuni de conectivitate, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor de instalare tot mai variate ale utilizatorilor finali.”

De asemenea, modelul XEED 4K501ST beneficiază de garanţia Canon de 3 ani pentru lampă, care practic elimină costul aferent lămpilor de schimb pe o perioadă de trei ani. Acest aspect scade în mod semnificativ costul de funcţionare al modelului XEED 4K501ST, devenind o alegere atractivă pentru o serie largă de instalaţii.

Proiectorul Canon XEED 4K501ST va fi disponibil spre comercializare din luna octombrie 2016.

Bucuresti, Romania, 19 iulie 2016 – Canon Europe

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: