XPG V2 memorile ADATA de 3100 MHz frecventa de lucru

XPG V2 creatie ADATA Technology cele mai noi memorii  capabile de overclocking, ce ruleaza la o frecventa de 3100 MHz.

adata

Memoriile sunt dual-channel, proiectate pentru a obtine performanta maxima folosind procesoare Intel Core generatia a IV-a si platforma Z87 este rezultatul colaborarii cu Asrock si este solutia perfecta pentru orice placa de baza cu chipset Z87. Modulele pot atinge frecvente de pana la 3100 MHz, prin overclocking. Noile memorii sunt destinate gamerilor, oferind viteze mari si un sistem de racire foarte performant, latimea de banda poate atinge valori de pana la 24.800 MB/secunda.

La început, kituri vor apărea în două versiuni: una cu două DIMM-uri de 4 GB și un alta cu două DIMM-uri de 8 GB, pentru a face un total de 8 GB și 16 GB, respectiv. Modulele vor avea timpii 12-14-14-36, o viteză de memorie de până la 2800 MHz, și va necesita 1,65 V pentru a realiza acest lucru. Modulele vor fi construite folosind 2 olite de cupru PCB cu opt straturi, precum și din aluminiu cu caracteristica chiuvete de căldură, cu un design atrăgător.

Compania nu a lansat nici o informație cu privire la preț sau disponibilitate de kituri “. Ceea ce știm este atât, că cele două kituri  vor fi disponibile în două culori diferite: auriu și gri Tungsten.

Sursa: http://www.tomshardware.com/

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: