Gama de produse Bytton LTE – Rohde & Schwarz Topex standard FCC

Bytton LTE – Rohde & Schwarz Topex a indeplinit cerintele marcii FCC.

Bytton LTE - New

Produsul a fost testat in conformitate cu standardul Industry Canada ICES-003, Issue 5, pentru piata din SUA  respecta acest standard. In conformitate cu standardul FCC Part 15 subpartea B, Bytton LTE este un produs comercializat pentru uz industrial sau comercial, care nu genereaza deliberat emisii ale frecventei radio. Gama de produse Bytton reprezinta o platforma de servicii inteligente care ofera transfer mare de date prin retelele LTE/3G +.Bytton LTE este o solutie potrivita pentru aplicatii cum ar fi acces securizat si viteza ridicata la Internet, solutie profesionala de back-up si aplicatii M2M: monitorizarea conductelor de petrol, backup de rutare pentru fibra optica, supraveghere video și aplicatii de securitate.

Produsul este un router performant ce include o gama larga de interfete de comunicare și protocoale, inclusiv capacitatea de a utiliza tehnologiile anterioare 3G +, WAN, WiFi și RS232/RS485, dovedindu-se o solutie potrivita pentru aplicatii de inlocuire a liniilor inchiriate.Familia Bytton este o platforma de servicii inteligente, care oferă rate ridicate de transfer de date prin rețelele LTE/3G +.
Potrivit pentru misiunile de aplicații critice, cum ar fi facilitatea de conectivitate multiple corporative, aplicații profesionale de backup și M2M: monitorizarea conducte de petrol, de backup de rutare pentru fibra optica, supraveghere video, aplicații de securitate.
Bytton LTE Intelligent Services Gateway include o gamă largă de interfețe de comunicare și protocoale, inclusiv
backward capability 3G +, 3G și acoperire a rețelei 2.5G, WAN, WiFi și RS232/RS485.

Sursa: TOPEX

Hits: 96

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: