THE HACK – Dezbatere despre securitatea si confidentialitatea datelor in Cloud

Astazi 30 iulie 2013 in Bucuresti a avut loc o dezbatere intr-un loc deja obisnuit mie adica Hotel Epoque, tineti minte “Cismigiu & Co.” unde, intr-o sala eleganta si stilata de la parter a avut loc o dezbatere interesanta pentru Cloud.

“Recentul scandal legat de interceptarea de catre autoritatile americane a unor date confidentiale ale companiilor din afara SUA, stocate de marii furnizori de cloud americani, arunca o umbra asupra acestui tip de solutii, adoptate pe scara tot mai larga.
70% dintre companiile care NU FOLOSESC Cloud-ul pun pe primele locuri ca temeri in fata adoptiei serviciilor Cloud, securitatea si confidentialitatea datelor.
Paradoxal, insa, 93% din companiile care FOLOSESC Cloud-ul spun ca securitatea datelor este tocmai motivul pentru care au facut alegerea. Deci, cum sta treaba? The Hack meetings vrea sa aflam cat este mit si cat e realitate in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea serviciilor de Cloud.”

Parteneri: Microsoft Romania, Romtelecom, Intelprof, CIO Council Romania
Parteneri media: Economica, Business Cover, Playtech Ro, LTV

Totul a fost deschis de speechul domnului Vali Birzoi Co-organizator si moderator asa cum apare in inregistrarea mea de mai jos, scuzand anumite anomalii tehnice de la fata locului.

Despre desfasurare voi reveni zilele acestea cu completari.

Hits: 3

2 comentarii la „THE HACK – Dezbatere despre securitatea si confidentialitatea datelor in Cloud

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: