Vrei Taxi cu aplicatia Taxiplon powered by COSMOTE

Ai nevoie de un taxi sa te duca la destinatie? Noua aplicatie ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE este o aplicatie globala ce poate fi folosita din orice oras al tarii, prezenta chiar si in strainatate si iti permite sa rezervi un taxi pentru o anumita data si ora! Aplicatia este disponibila atat pentru clientii COSMOTE, cat si pentru utilizatorii altor retele de telefonie mobila. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia, sa apesi „Vreau Taxi” si sa te bucuri de calatorie!

Taxiplon Romania

Aplicatia NOMINALIZATA LA GLOBAL MOBILE AWARDS 2012! **

Taxiplon! Noul mod de a chema un taxi, direct de pe smartphone-ul tau, indiferent unde te afli!
Doar pornesti aplicatia, apesi un buton si in cateva minute un taxi va fi la usa ta!
Atat de simplu!

Caracteristici

Simplu si usor de utilizat: Cu Taxiplon, gasirea unui taxi devine mult mai usoara si mai simpla ca niciodata! Tu trebuie doar sa apesi un buton!

Cost mic: nu se efectuaza apel telefonic (ca la dispecerate radio), nu se transmite nici un SMS, folosesti doar trafic de date cat timp introduci informatii sau esti in asteptare pentru masina.

Siguranta: stii de la inceput totul despre soferul care onoreaza cursa (nume, nr. inmatriculare, distanta). De asemenea, poti vedea locatia sa exacta pe harta si cum se apropie.

Rezervari: poti rezerva un taxi pentru o anumita data si ora fara alte costuri suplimentare.

Setarea locatiei de preluare: poti indica locatia exacta de la care soferul te va prelua.

Istoric de calatorie: Ai uitat ceva in taxi? Folosind istoricul de calatorie, poti vedea numarul masinii si numele soferului care a efectuat cursa, adica informatii care te vor ajuta sa vii in contact cu el/ea.

Mesaj catre sofer: “Am multe bagaje”. Inainte de preluare poti trimite un mesaj pentru a informa soferul despre cerintele sau instructiunile tale speciale.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.taxiplon.com/ro

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: