Revo 80 de la E-BODA tableta pentru divertisment

“Pentru că ştim cât de mult vă plac jocurile, am lansat o tabletă care va rula chiar şi cele mai complexe jocuri 3D. Revo R80 integrează un procesor Quad Core de 1.2 GHz, un procesor grafic cu 8 nuclee, memorie RAM de 1 GB şi sistemul de operare Android 4.2, toate pentru a asigura cea mai bună experienţă multimedia.
Revo R80 este disponibil pe site-ul E-Boda la preţul de 599 lei:” suna anuntul de astazi postat de catre E-BODA astazi pe pagina Facebook.

Privind aceste date am cautat anuntul oficial care anunta astfel: “Am lansat modelul Revo R80 cu gandul la utilizatorii romani care aleg o tableta pentru divertisment. Am cautat sa integram componente care sa ofere o experienta cat mai buna de gaming, dar si de vizionare a filmelor pe tableta,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Am ales un procesor grafic cu 8 nuclee si una dintre cele mai recente versiuni a sistemului de operare Android pentru ca utilizatorii nostri sa poata accesa inclusiv jocuri 3D,” a spus Alexandru Dragoiu.”

Daca ma intrebati E-BODA va face treaba buna pe piata de gaming pentru ca sunt profesionisti iar pretul ii recomanda sa aiba o noua realizare.

Si pana la un review va propun sa o comandati aici.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: