Oktoberfest 2013 …acum si in Est

Oktoberfest Bucuresti de la Plaza Mall a reprezentat o premiera pentru showul pe care il aduc anual spectacolele occidentale in Berlin acolo unde nemtii stiu sa petreaca in cantitati impresionante de bere zile de toamna ale fiecarui an.

In perioada 3 – 6 octombrie 2013, 4 zile de distracție la cote maxime în cel mai mare cort montat vreodata în România, Muzică și dansuri bavareze, specialitățile culinare germane, atmosfera cu melodii de petrecere bavareze si din repertoriu international, oare ce si-ar dori bucuresteanul mai mult. In programul evenimentului pe laga valurile de bere si mancare au infrumusetat petrecerea si cateva cantari ale unor formatii: Rocky 5 – o formatie traditionala de la inceputul anilor 80, Aalbachtal Express – 12 instrumentisti specializati in muzica nemteasca de petrecere dar si in adaptarea pieselor unor formatii foarte cunoscute precum Rolling Stones, AC/DC, Status Quo, etc. Wirbelwind, formația Oktoberfest care a ținut oamenii în picioare timp de 4 zile în 2009, 2010 și 2011, prin ritmuri specifice de petrecere și dans,

Cepul butoiului – Inceperea festivalului este marcata de traditionalul „a da cep butoiului cubere“ adica a da drumul la raurile de bere sa curga pe toata durata festivalului. Acest lucru se realizeaza in cadrul unei ceremonii la care sunt invitate oficialitati

Asa cum specifica siteul http://www.oktoberfestromania.ro Miss Oktoberfest consta in:

“Premiul Miss Oktoberfest Cati sustinatori au venit cu tine ca sa te incurajeze in concursul de Miss? Daca o sa castigi marele premiu il imparti cu gasca ta de prieteni pentru ca Ursus va da bere …cat puteti sa duceti…la propriu. Strange cat mai multi prieteni si adu-i la Oktoberfest ca sa te sustina – la final gasca ta va bea cata bere a putut sa duca – nu sunt acceptate elemente aditionale pentru carat dozele de bere – pune-i a se antreneze – poate castigi!!! Te va ajuta si unchiul Hans!!!

b. Premiul Miss Heidi

Heidi, mândrețea de fată cu cele mai faimoase codițe din lume a plecat în munții Germaniei să-și potolească sufletul care tânjește la fiecare răsărit de soare după Peter. Ca să o convingem să ne bucure retina cu prezența ei la Oktoberfest Brașov, ne -am pus pe strâns zestre pentru ea. Echipa Selgros îî pregătește lada cu zestre pentru șederea din munți de lângă alesul inimii: geacă, cort, schiuri și ce s-o mai strânge până pe 14.09 la finala concursului de MISS!

c. Premiul Miss Popularitate – cea mai nastrusnica fata din concurs, cea care nu are nici o problema sa puna punctul pe I , singura care l-a infrant pe unchiul Hans la proba de halbere viteza si cu siguranta preferata publicului, pentru ca stie sa se distreze bavareste si romaneste pleca acasa cu un frigider plin cu bere oferit de Arctic si Domo.”

Eu m-am axat in principal pe consumul de bere neagra de la sponsotul principal adica Ursus si pe un ciolan de porc extraordinar de bine facut de catre niste antreprenori ardeleni care tocmai bine se topea in gura pe varza calita.

Lumea a fost intr-un delir dar nu chiar alcoolic pentru ca atmosfera occidentala si voia buna pot spune ca s-au simtit la ele acasa.

Traiasca Oktoberfest din Romania si sa mai vii pe la noi. Mai jos ceva foto de la eveniment.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: