Vonino Kidswatch S2 și Vonino Onyx XS au primit premiul special pentru inovație

Revista Connect a celebrat în urmă cu două săptămâni 15 ani de apariție neîntreruptă pe piață, cu un eveniment în care au fost premiate cele mai bune companii și produse de telecomunicații ale anului 2015.

13217123_10154082002305256_7128921429396053324_o-001

Două produse Vonino s-au regăsit printre vedetele serii, primind premiul special pentru inovație: Vonino Kidswatch S2 și Vonino Onyx XS.

“Produsele anului 2015” au fost alese de public prin vot online pe site-ul revistei. În cadrul evenimentului au fost decernate numeroase premii, plecând de la cel mai bun operator telecom, până la cea mai performantă tabletă sau cel mai bun smartphone entry level.

An de an, Gala Connect s-a dovedit a fi un eveniment extrem de util pentru toate companiile nominalizate, care, prin factorul competitiv în dezvoltarea unor noi funcționalități sau produse inovatoare, reușesc să mobilizeze un număr mare de consumatori.

În calitate de producători ale unora dintre cele mai apreciate gadget-uri din domeniul tehnologiei din România, ne dorim să inspirăm și să motivam și alte companii să ni se alăture și să devină parte din această comunitate.

Doar cu ajutorul lor putem pune România pe harta țărilor în care se inovează, nu doar se urmăresc trend-urile la nivel global. Capitolul românesc din lumea tech începe să prindă contur și se va scrie ca urmare a dorinței noastre, a tuturor celor implicați în domeniu, de a crea și de a inova. Iar colaborarea dintre companiile implicate nu poate să stea decât la baza succesului întregii industrii.

Dragoș Vasile, director executiv Vonino

Vonino Kidswatch S2 este un ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare și telefon mobil încorporate, creat cu gândul la părinți, aceștia rămânând conectați la activitatea copilului lor întreaga zi cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker.

Această prezentare necesită JavaScript.

Tableta Vonino Onyx XS a fost una dintre cele mai bine vândute produse Vonino în întreg anul 2015, fiind înlocuită în portofoliu de tableta Pluri M7, tableta care se bucură, de asemenea, de apreciere.

Înscrierea în competiție ne onorează și le mulțumim atât cititorilor care ne-au votat, cât și echipei editoriale. Sperăm ca în ediția de anul viitor numărul gadget-urilor noastre înscrise în competiție să fie mai mare iar inovațiile prezentate de către toți concurenții să fie cu adevărat surprinzătoare. Dorim să felicităm pe această cale toți câștigătorii pentru munca depusă!

Razvan Vasile, CEO Vonino Corporation GmbH

Evenimentul a fost organizat de Revista Connect și a fost susținut de numeroși parteneri de calibru.

Despre Vonino

Vonino Corporation este o companie americană care oferă clienților săi produse electronice inovatoare, fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Compania s-a dezvoltat si a devenit unul din producatorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producţia de Tablete PC, Smartphone-uri, TV Box-uri, navigații GPS, MP3-playere și accesorii pentru calculator.

Un brand global

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an, și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în Romania prin Orange, Vodafone, Emag, Flanco, Domo, Altex și mulți alții. Conform ultimelor cercetări de piață, Vonino se poziționează ca brandul de tablete cu cea mai mare creștere din România.

Vonino – 30.05.2016

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: