HP Inc. lanseazăun nouportofoliude gaming OMEN by HP

HP Inc. anunţă noul portofoliu OMEN by HP, produse create exclusiv pentru gamerii care caută inovaţia în toate produsele, oferindu-le putere şi performanţă pentru a câştiga diverse competiţii.

Strategia companiei de a reinventa sistemele personale este completată de introducerea unui portofoliu de gaming bazat pe produsele OMEN by HP, cu o gamă largă de opţiuni la diferite preţuri,pentru a satisface varietatea nevoilor gamerilor din zilelen oastre. Noul portofoliu ajută clienţii să găsească platforma porivită care să le ofere cea mai bună experienţă de gaming. În această vară, HP va lansa desktop-ul OMEN X pentru gamerii care îşi doresc o performanţă mai agresivă, cu opţiuni de personalizare nemaivăzute.

17.3 OMEN by HP_Front Facing

Noua gamă de PC-uri pentru gaming OMEN by HP este compusă din trei produse care vin cu un design îndrăzneţ şi preţuri concepute pentru a maximiza experienţa de gaming. Laptop-urile OMEN sunt proiectate pentru a oferi o experienţă captivantă cecompletează caracteristicile de performanţă ale dispozitivelor. Ecranele IPS de 15,6 inch şi17,3 inch ale laptop-urilor OMEN pot avea rezoluţii Full HDsau 4K2, pentru a spori experienţa de gaming cu imagini cât mai aproape de realitate. Efectele sonore sunt clare şi completate de tehnologiile Bang &Olufsen şi HP Audio Boost pentru o claritate îmbunătăţită a sunetului prin intermediul difuzoarelor duale.

“Am creat OMEN by HP pentru clienţii care îşi doresc ca PC-urile lor să le ofere o experienţă de gaming cât mai bună, permiţându-le, în acelaşi timp, să aleagă nivelul de performanţă şi design-ul care li se potriveşte”, a declarat Kevin Frost, Vicepreşedinte şi Director General, Consumer Personal Systems, HP Inc. “Noua platformă OMEN vine împreună cu caracteristicile de care orice gamer are nevoie – putere de luptă activă, grafică potrivită pentru un joc perfect şi sistem termicde răcire avansat pentru cele mai noi jocuri de tip AAA. Dispozitivele OMEN by HP oferă gamerilor posibilitatea de a fi cu un pas înainte a tuturor”

NouagamăOMEN by HP include:

 • Laptop-uri OMEN:Echipate cu hardware puternic şi ecrane 4Kuimitoare, cu diagonale de 15,6 inch sau 17,3 inch, asigură o performanţă învingătoare.
 • Desktop-uri OMEN: Combină design-ul de ultimă oră şi tehnologia de răcirecu lichid cu cele mai recente procesoare3 Intel® Core™, plăci video NVIDIA GeForce GTX şiAMD Radeon™de ultimă generaţie pentru o performanţă îmbunătăţită, certificată VR pentru Vive HTC.

Laptop-urileOMEN proiectatepentru gaming

Dispunând de o tastatură Red Dragon cu iluminare din spate, cu branding OMEN langă tastatură şi pe carcasa neagră, laptop-urile OMEN rulează fără să se încălzească, având un sistem dual de ventilație ce menţine performanţa de vârf  la temperaturi scăzute. Bateria de 62 waţi este poziţinată plat, pe partea din faţă dispozitivului, ceea ce permite stabiliriea unui flux de aer constant pentru răcire, fără a afecta performanţa. Grafica puternică NVIDIA GTX™ de până la 965M (disponibilă pentru modelele selectate) şi procesoarele3 Intel® Core™ i7 quad-core de generaţia a 6-a echipează gamerii pentru orice provocare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Alte caracteristici:

 • Cameră HD Wide Vision sau opţional CamerăIntel® RealSenseTM 4pentru experienţe 3D, permiţândutilizarea a aplicaţiilor şi interacţiunea cu PC-ul în timpul jocurilorprin controlul gesturilor.
 • Până la 16GB de memorie RAM şi o unitate de stocare SSD cu o capacitate de până la 512GB5sau HDD de până la 2TB5, respectiv unitate duală SSD + HDD de până la 2TB5 HDD plus 128GB5 pentru modelele selectate.
 • Încărcare rapidă (HP Fast Charge)6 şi durată de viaţă a bateriei de până la 10 ore7 pentru modelele selectate.

Desktop-ul OMEN by HPeste certificat pentru realitate virtuală şi oferă cele mai noi performanţe ale NVIDIA Graphics adaptate pentru realitatea virtuală. Desktop-ul OMEN este completat de cea mai nouă placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru experienţe de gaming perfecte. Procesorul Intel® Core™ i73 furnizează performanţa necesară pentru a ţine pasul cu cele mai solicitante jocuri şi experienţe VR. Funcţia opţională de răcire cu lichid, ce constă într-un sistem termic avansat, ajută la o rulare şi răcire cursive pentru a elimina întrerupereaimaginilor. Desktop-ul OMEN poate fi actualizat cu diverse componente hardware, accesul în interiorul carcasei şi montarea de noi componente făcându-se fără a necesita unelte sau instrumente speciale, , permiţând gamerilor să îmbunătăţească puterea jocurilor prin personalizare.

Desktop-ul OMEN dispune de noul logo OMEN cu design vertical consacrat, cu un schelet metalic şi luminare HP LED care se schimbă în funcţie de nivelurile de performanţă selectate de utilizator.

Alte proprietăţi:

 • Procesor Intel® CoreTM i7-6700K3, cu opţiuni de overclocking la modelele selectate8.
 • Memorie de până la 32GB, unitate de stocarede 512GB SSD5sau HDD de până la 3TB5, capabilă să stocheze o cantitate masivă de jocuri şi conţinut VR.
 • Plăci video de până la NVIDIA GTX 1080 Founder Edition sau AMD RadeonTM R9 390X, care oferă cel mai bun frame-ratela rezoluuţie ridicată.

Preţuri şi disponibilitate9

 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în Româniade la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de1099 euro.
 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, , la un preţ de pornire de1199 euro.
 • Desktop-ul OMEN va fi disponibil de la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de 1.099 euro.

BUCUREŞTI,27 mai 2016 –HP

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: