J&B lanseaza al treilea blend din campania Blending Spirits

J&B aduce impreuna personalitati puternice pentru a da nastere neconventionalului. Surprizele reies din colaborarile spiritelor independente, iar J&B este cel mai mare sustinator al acestui crez. Ajungem astfel la blendul cu numarul trei al campaniei J&B Blending Spirits.

jb

Trei este cifra magica, iar rezultatul blendului va fi cel putin pe masura. Intre cine si cine? Delia si Doc creeaza noul blend care ne vorbeste despre intalnirea dintre pop si underground, cu profunzime, dar si glamour.

Rezultatul? Faimoasa Delia isi imprumuta extravaganta caracteristica piesei lui Doc care, la randul sau, transforma Da, mama intr-o versiune hip hop, plina de sinceritate. Cei doi, lanseaza doua piese total diferite fata de original, dar care pastreaza acelasi mesaj puternic despre viata, lupte interioare si revelatii cotidiene.

Curios cum suna Da, mama in versiunea rap a lui Doc si Ceai in interpretarea Deliei?

DOC 

DELIA 

J&B, renumitul blended whisky, porneste de la reteta care sta la baza succesului sau mondial si creeaza campania Blending Spirits. J&B exploateaza intalnirea dintre doua personalitati muzicale diferite prin blendurile dintre Macanache – poetul derbedeu si Adda – cantareata plangacioasa, RATB – regii underground-ului si Alex Velea – starul urban, ducand lucrurile inca odata la o alta dimensiune printr-o noua intalnire muzicala neasteptata.

Despre Diageo

Diageo este un lider global in categoria de bauturi alcoolice cu o colectie remarcabila de branduri de bauturi spirtoase, bere si diferite sortimente de vinuri. Portofoliul Diageo include whisky-urile Johnnie Walker, Crown Royal, JεB, Buchanan’s, Windsor, brand-urile de vodka Smirnoff, Cîroc si Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray si Guinness.

Diageo este o companie cu prezenta globala, iar produsele lor sunt vandute in mai mult de 180 de tari. Compania este listata la Bursa din Londra (DGE) si la New York Stock Exchange (DEO). Pentru mai multe informatii despre Diageo, reprezentanti, marci si initiative ale companiei, vizitati www.diageo.com. Pentru mai multe informatii despre programele de consum responsabil de alcool, vizitati www.DRINKiQ.com, unde veti gasi detalii despre initiativele brandurilor si modalitatile de raspandire a bunelor practici privind consumul de alcool.

Celebreaza viata, in fiecare zi, oriunde.

J&B – 30.05.2016

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: