Un weekend ECO numai La tzara

Cand este arsita si aerul conditionat nu mai face fata temperaturilor extreme exista o solutie de racoare, aer curat si buna dispozitie, in apropierea Bucurestiului. La tara langa Bucuresti, te sui in autoturism si plutesti la kilometrul 36. Altfel de atmosfera, altfel de oameni, la ferma Eco acolo, unde sigur vei uita de peretii incinsi, bordurile inabusitoare, transpiratia de peste zi.

pliant_latzara_masterA5_v4

Si ce poate fi mai frumos decat reintoarcerea la natura, care sigur este mai apropiata de modul firesc de a trai al omului, langa verdeata, langa apa si langa animale. Pentru ca La Tzara este un proiect si o ferma de animalute dragalase si doritoare de apropierea umana. E clar ca aici vei intalni comuniunea omului cu natura. Pentru ca natura este mereu dornica sa te primeasca in mijlocul ei, desi uneori tu nu faci nimic deosebit ca sa o pastrezi asa cum este ea, pura si iubitoare. Tocmai acest lucru il fac acesti oameni minunati, infratiti cu codrul si cu campurile manoase din jurul fermei. Pastreaza regulile naturii pentru a face viata oamenilor mai suportabila, si mai mult decat atat sa fie bucurosi ca au avut o iesire reusita. Facand drumul pana acolo, vei fi primit cu toata atentia si frumusetea locului, impreuna cu familia ta. Da, vei putea sa le gasesti activitati si celor mici, caci La Tzara atat de pitoresc cuprinde locuri de joaca, de echitatie, de calarit ponei, atelier de desen / pictura si olarit, precum si circuit de biciclete si locuri de joaca cu mingea astfel incat, seara ii va face din copiii cei mai linistiti vizitatori iar acestia vor adormi in cel mai scurt timp.

07jocuri-minge

Iar cand sejurul se va termina sigur nu vei pleca cu sacosa goala, pentru ca ferma pune la dispozitia cumparatorilor si produse Bio care iti vor aduce aminte de La Tzara cand te vei fi intors acasa reconfortat si plin de energia necesara de a incepe o noua saptamana la locul de munca.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: