Nora…si Hanora.ro

Nora este o fiinta gingasa ce asculta de tot ceea ce ii spune soacra sa faca in casa. Nora are multe lucruri de facut pentru a intra in gratiile soacrei, si le indeplineste intocmai, litera cu litera, asa cum soacra le doreste. Vi se pare cumva de pe planeta aceasta? Cu sinceritate maxima…nuuu. Din simplul fapt, ca aici nu este Planeta Maimutelor:)

Si tocmai de aceea a aparut Hanora.ro. Care stie ce face atunci cand soacra isi doreste. Chiar daca soacra este destul de greu de multumit atunci cand este vorba de mama baiatului, sotul.

hanora.ro

Este un concept virtual ce inglobeaza mai multe obiecte, pe care de data aceasta, omul si le doreste, atunci cand ajunge, obosit, acasa, si nici nu are chef sa se certe.

Este destul sa iti creezi un cont online si sa te autentifici si toate acele lucruri care apar, pentru casa si masina le vei avea afisate pe display in pozitia de a fi comandate. Deschide-ti cosul fermecat si adauga, in functie de cantitati variabile, iar pretul se va modifica asa cum trebuie incat, sa tii costurile sub control.

Nici macar masina cu care te intorci acasa, nu este exclusa de la accesorizare, pentru ca Hanora.ro are destule obiecte care tind sa te atraga pentru a-ti face drumul spre casa mai confortabil. Deschizi numai Accesorii auto sau poate Piese auto (daca ai Logan) si poti cumpara tot ce iti doresti si gasesti ca ar fi utile pentru un ambient mai bun, atunci cand te intorci acasa si nu vrei sa fii nervos.

Cand soacra va dori sa puna nora la treaba, desigur, barbatul trebuie sa aiba in fata obiectele din Casa inteligenta pentru ca, asa trebuie sa fie mereu intr-o casa. Obiectele din aceasta categorie vor prelua mare parte din indatoririle norei, insa le va face mult mai oportun si sincron cu dorintele soacrei dar si la calitatea dorita. Concordie maxima, intre soacra si Hanora.ro si toate lucrurile vor fi la locul lor.

Visits: 0

Lasă un răspuns