Indiferent de varsta…un spirit liber de pirat

Libertatile omului sunt acele drepturi care sunt inerte naturii noastre, fara de care nu putem trai ca fiinte umane. Spre exemplu eu care sunt in cautarea unei destinatii de vacanta, ma simt indreptatit sa imi petrec concediul de odihna dupa sufletul meu, caci acesta este unul dintre scopurile pentru care muncesc si traiesc intregul an.

Fotografie: The face of mischief.

Si pentru ca Jack Sparrow, piratul recunoscut in zona Caraibe, desigur, conform binecunoscutului Free Spirit, de pirat imi prieste o croaziera in Caraibe, pentru ca atat de mult iubesc apa, si acele locuri, incat nu pot trai fara acestea.

Desigur o croaziera in zilele noastre se face la bordul celui mai nou vas din flota Carnival si nu pe o corabie asa cum obisnuiam eu, sa scartaie din toate ungherele. Nu mai trebuie sa asteptam ca vantul sa umfle panzele.  Sute de cabine cu vedere la ocean si cabine cu balcon sunt locul perfect de unde puteti admira privelistile, care va vor taia respiratia.

caraibe

Desigur si pe vasul de croaziera vei avea trai de pirat de Caraibe al zilelor noastre, caci prada iti va fi mereu la dispozitie, atunci cand ti se va face foame, pe alese. Si apoi programul de pe vas te va face sa uiti ca ratacesti printre ape. Aventurile zilnice nu te vor plictisi niciodata. In vara aceasta fii si tu pirat Free Spirit pentru ca viata te asteapta sa arati ce poti. Si uita-te mai jos ce poti, daca ai Free Spirit:

Pachetul turistic include:

– cazarea in tipul de cabina aleasa (ce include baie proprie, pat, dus, televizor, seif, aer conditionat )

-3 mese in restaurantele principale (inclusiv friptura si homar)

– servirea mesei in restaurantele Lido precum si in pizzeriile deschise 24 de ore din 24 de ore

– Sushi Bar

– limonada, cafea, ceai si apa (de la dozatoare, atentie: nu apa imbuteliata)

– meniu Carnival Spa : un meniu special ce contine putine calorii, grasimi, sodiu si colesterol (pentru pasagerii ce au rezervat cabina Spa)

– room service 24 de ore din 24 de ore

– accesul la zona destinata special adultilor : Serenity (disponibila pe vasele: Carnival Fantasy, Carnival Elation, Carnival Sensation, Carnival Paradise, Carnival Imagination, Carnival Splendor, Carnival Inspiration, Carnival Dream, Carnival Magic si Carnival Breeze )

– accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului

– accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de comediați celebrii sau trupe de muzica celebre

– accesul la centru de fitness, la sauna si la pista de jogging exterioara

– accesul la toate piscinele si jacuzzi-urile

– accesul la AquaPark

– accesul la terenul de MiniGolf

– accesul la terenul de Basket / Volei

– acesul la biblioteca

– accesul la ” Carnival Seaside Theatre” (cinematograf in aer liber – pe vasele: Carnival Splendor, Carnival Liberty, Carnival Dream, Carnival Magic, Carnival Destiny, Carnival Triumph, Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Freedom, Carnival Victory )

– accesul la piscina cu acoperis retractabil

Nici pirateria nu mai este, ce era odata.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: