Turo si rezervi la munte

Cand ai scapat de grijile cotidiene si astepti marea evadare, parca nu mai esti atat de tanar incat sa iei trenul si sa astepti sa te intampine gazda in gara, sau sa iei cortul fiind si o perioada nu prea propice pentru aventuri pe creste.

Iata Turo.ro te ajuta sa alegi o cazare Predeal sau o cazare Sinaia in cel mai simplu mod cu putinta si foarte civilizat.

Ceea ce poti gasi pe pagina lor:  Oferte cazare si rezervari online la hoteluri si apartamente in regim hotelier din Romania. Disponibilitate LIVE si confirmare pe loc a rezervarilor la hoteluri in Bucuresti, Mamaia, Brasov si alte zone turistice. Plata DIRECT la hotel, fara comisioane de rezervare sau alte taxe. Rezervari cu Anulare GRATUITA la mii de hoteluri si apartamente din Romania. Plata prin transfer bancar sau prin garantarea cu cardul la toate hotelurile si apartamentele prezentate. Sa te inregistrezi pe un cont si sa alegi locatia dorita te scapa de multe batai de cap si iti lasa loc de a trai aventuri legate de alte lucruri decat cazare sau masa. Gama de oferta de cazare la munte este acoperita total prin hoteluri, pensiuni sau vile fiecare dupa bugetul disponibil. Fiecare locatie potential aleasa dispune de mai  mule informatii utile cum ar fi:

  • Facilitatile unitatii de cazare, Descrierea zonei, General, Servicii extra, Internet, Parcare, Tarife;
  • Politicile unitatii de cazare, Check in, Check out, Anulare / Plata in avans, Copii si paturi suplimentare, Animale Companie, Modalitati de plata la check-in, Informaţii importante.   Altfel poti realiza o alegere si pentru o locatie situata in proxima vecinatate. Blogul Turo.ro este un blog cu informatii utile pentru iubitorii de calatorii in Romania, prezentand diverse evenimente, stiri referitoare la turismul din Romania sau pur si simplu, descrierea unor zone turistice mai mult sau mai putin cunoscute.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: