Pisi te duc la veterinar

Nu este o situatie dorita insa uneori nu avem de ales pentru prietenii nostri, care ne iubesc neconditionat. Sunt situatii in care trebuie sa gandim si sa actionam rapid pentru a putea evita complicatii iremediabile.

Da sunt acele situatii delicate cand trebuie sa apelam la un medic veterinar calificat sau si mai rau pentru prietenii nostri la urgente veterinare.

Echipa Medicala SpeedVet poate sa faca foarte bine aceste lucruri. SpeedVet asigura asistenta medicala de urgenta cu cea mai dotata ambulanta veterinara din Romania, la care se aduaga un personal competent si pregatit pentru a trata cu rapiditate si eficienta orice caz de urgenta veterinara cu care se confrunta companionul. Acestia sunt complet dotati cu tub oxigen, trusa de intubare pentru toate marimile, pulsoximetru / ekg, perne incalzite chimic, pentru animalele hipotermice, medicatie specifica urgentelor / trusa pentru desocare, climatizare. Clinica veterinara asigura: Consultatii, Analiz, Internare, Chirurgie, Profilaxie, Farmacie veterinara. Ambulanta veterinara asigura: Urgente, Tratamente ambulatorii, Tranchilizari la distanta, Transport, SAV – Serviciul de Alpinism asistat Veterinar.

Daca intram pe site-ul lor putem afla mai multe despre cum sa ne protejam prietenul si mai multe sfaturi despre:  Babesioza o boală parazitară cu evoluţie, teoretic, sezonieră, Carnea cruda, pestele crud si ouale crude, pot fi purtatoare de bacterii care pot da intoxicatii severe, Sarea NU este o idee buna sa dati animalutului dvs cipsuri, covrigi si alte tipuri de gustari cu multa sare, Ingrijirea catelei mame si puilor ei, pregatirea locului cu una – doua saptamani inainte de fatare trebuie sa-i pregatiti un culcus (cutie, cotet, compartimentul inferior al dulapului din dormitor , etc.) Probleme respiratorii -Cum recunoastem: Respiratia este: zgomotoasa (zgomote anormale: “horcaie”, “suiera” etc.) scurta si rapida (gafaie, fara sa fi depus efort intens) greoaie (respira fortat) s-a “inecat” (blocarea cailor respiratorii si incercarea evacuarii prin tuse) mucoase vinetii/albe, agitatie (inexplicabila), lesin, pierderea constientei.

Daca prietena ta este pisi iti recomand mancare pisici acana sau daca prietenul tau este catel iti recomand hrana acana.

Hits: 12

2 comentarii la „Pisi te duc la veterinar

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: