Sigmanet…magazin pe Internet

Sigmanet este un magazin online it.  Acolo poti gasi tot ceea ce te tenteaza si ti-ai dori din domeniul tehnologiei informatiei si chiar mai mult de atat la numai ceva clickuri distanta.

Sigur nu este ceva iesit din comun, acum, cand totul s-a mutat de ceva timp in mediul virtual. Intrand pe acest site eu nu am gasit nimic diferit fata de cei consacrati in domeniu. Nu este necesar decat sa creezi un cont si sa cauti prin categorii ceea ce ti-ai propus sau, ceea ce iti face cu ochiul, si nu am descoperit domeniu care sa nu fie acoperit.

La un moment dat mi-am propus sa iau tatalui meu un router wireless deoarece era abonat la un operator de cablu care nu asigura o astfel de conexiune, si nu a fost dificil sa gasesc din oferta variata de producatori cunoscuti. Dar odata intrat acolo, nu am reusit sa-mi stapanesc o anume curiozitate justificata pe care oricare impatimit ca si mine o are fata de aceste lucruri, si cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc:))

Totusi pe langa categoriile asteptate cum ar fi: componente hardware calculatoare sau periferice cunoscute,  sau electronice si electrocasnice, ori accesorii si consumabile, la Software & Servicii am fost surprins sa gasesc servicii pe care la un magazin online obisnuit nu le poti gasi cum ar fi:  Serviciu recuperari date stick USB, Serviciu recuperari date card memorie, Serviciu recuperari date HDD, SSD cu utilitare soft 0-500GB, Serviciu recuperari date HDD, SSD prin interventie hardware, ora manopera, Serviciu recuperari date HDD, SSD cu utilitare soft 0.5-1TB. De asemenea, poti gasi Serviciu resetare cod eroare copiator, Serviciu diagnosticare copiator, Serviciu inlocuire ansamblu defect din copiator.

Intrucat nimic nu este ceea ce pare atunci vei folosi un sistem sigur de facturare online dupa un model verificat de facturi ezbill.

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: