Trust QOBY 4-in-1 Home Office Set – la review

Acum aproape un an, atunci cand am fost obligati de situatie sa patrundem intr-o noua etapa la job,  pe care acum doi ani nu aveam cum sa o intuim ca va aparea atat de curand. Dar chiar si in viata de blogger, acolo unde chiar nu mi-am inchipuit vreodata ca va fi posibil sa se poata realiza conferinte de presa online.

Uite ca viata bate filmul si realitatile ne-au pus in scurt timp in situatia de a comunica online fara a fi pregatiti in mod direct cu echipamentele necesare. Viteza si certitudinea internetului in Romania nu mai este o necunoscuta si nici retelele interne ale companiilor nu mai dau blufuri in functionare, asa cum se intampla in trecut, astfel incat conditiile digitalizarii muncii de acasa, din pijama si papuci nu a mai costituit o piedica pentru angajati.

Iata ca salvarea situatiilor neprevazute soseste tocmai de la Trust, acolo unde intalnim toata atentia necesara pentru ca lucrurile sa mearga in mod calitativ si un pret optimizat incat clientul sa fie satisfacut si sa revina mereu, iar tam-tamul sa circule nestingherit prin tara si sa aduca pe bune noi prozeliti. Prin ce se fac remarcati de data aceasta olandezii de la Trust? Prin “pachetul angajatului” la un pret foarte bun la emag de numai 200 RON, si o perioada de garantie de doi ani, format din patru piese atat de necesare omului care da remote de acasa si trebuie sa participe la meetinguri.

Setul pentru biroul de acasa 4 in 1: include tastatura wireless, mouse compact fara fir, camera web HD si casti peste urechi.

Trebusoara aceasta se poate executa dintr-o singura lovitura de maestru, pe care de data aceasta o sustin, in special ca pe langa faptul ca ai accesoriile din acelasi loc, se si compatibilizeaza foarte bine cu sistemul de acasa, care poate pana la urma sa fie ori desktop, dar chiar si laptopul de serviciu. Pe mine ma coafeaza extrem de bine desktopul pentru ca cel mai bine lucrez de la un birou, chiar daca o fac din pijamalele conjugale. Daca imi spunea cineva ca voi face vreodata lucruri serioase din pijama, nu il credeam vreodata. in plus si acest review se produce direct de pe setul cu pricina, dar acest lucru nu inseamna ca se si lauda singur pentru toate beneficiile pe care le aduce, pentru ca nu acesta este interesul acestui review.

Ce puteti realiza cu componentele Trust QOBY:

• Set complet pentru biroul de acasa, pentru un flux de lucru optimizat
• Efectuati apeluri video cu calitate inalta a imaginii si sunetului, compatibilitate cu Hangouts, Teams, Zoom etc.
• Tastatura wireless, de dimensiuni complete, cu apasare confortabila, intr-un design compact
• Mouse compact fara fir, cu viteza reglabila (800-1200-1600 DPI)
• Un singur receptor USB pentru tastatura si mouse
• Camera web HD eleganta, ideala pentru convorbiri video

Pachetul de vanzare cuprinde toate elementele individuale ambalate in cutiile originale mai putin mouseul care este ambalat intr-un plastic cu bule de aer pentru protectie. A sosit la mine in bune conditiuni si fara deteriorari la transport.

Despre cerintele sistemelor cu care este compatibil acest set puteti vedea mai jos:

• Windows 10, 8 sau 7
• macOS 10.15 (Catalina) sau versiune ulterioara
• Chrome OS
• 1 port USB pentru mouse + tastatura
• 1 port USB pentru camera web
• Mufa de conectare de 3,5 mm pentru casti
• Mufa de conectare de 3,5 mm pentru microfon
• Sau mufa de conectare combinata de 3,5 mm pentru casti/microfon

Multe par cerintele, insa conectarea este rapida si la indemana orisicui care a mai conectat vreodata o mufa, si a nimerit ghidajele mecanice. Nimic deosebit. Merge pentru orice angajat oricat de experimentat ar fi sau mai putin de atat.

Setul este un melanj intre deviceuri wireless asa cum sunt tastatura si mouse-ul, care functioneaza prin acelasi receptor radio dar si castile si camera ce functioneaza prin cabluri USB, ceea ce optimizeaza intr-un fel prin simplificare prezenta cablurilor pe masa de lucru.

Din cele prezente in pachet avem cunoscuta deja camera Trust TRINO 720p HD Video Webcam al carei review il puteti reciti aici.

In greutate de numai 88g, si dimensiuni: 81mm X 70mm X 62mm, designul elegant al acestei camere web dispune de un suport inteligent, flexibil. Puteti amplasa camera web pe ecranul laptopului sau direct pe o suprafata plana, pentru o imagine video stabila si sigura.

Mai apoi castile pentru PC & Laptop Trust RENO potrivite pentru toate computerele personale si laptopurile, pentru a juca jocuri online, pentru a asculta muzica sau pentru a folosi aplicatii de chat vocal precum Skype. Cu design confortabil cu banda reglabila si casti moi captusite cu imitatie de piele, au microfon sensibil pentru transmisie vocala clara si o calitate excelenta a sunetului, control de volum de la distanta incorporat si un cablu de lungime confortabila de 1,8 m. Continutul pachetului: casti, cablu adaptor PC (conector combinat pentru casti / microfon de 3,5 mm), instructiuni de folosire, cerinte de sistem.

Parametrii castilor sunt: gama de frecventa: 50-20.000Hz (casti), 30-16.000Hz (microfon), sensibilitate: 105dB (casti), -36dB (microfon), impedanta: 32 Ohm (casti), 2.2kOhm (microfon). Sunt numai niste casti de birou insa unele recomandate pentru ceea ce stiu sa faca, si chiar de auditii multimedia atunci cand situatia o cere / permite. Cu cei cu care am conversat online nu s-au plans ca ar exista zgomot de fond sau ca nu as fi auzit in mod optim in timpul sedintelor. Captuseala de pe casti este ingrijita casca poate fi purtata cu usurinta pe o perioada mai lunga de timp, chiar si cu ochelari. Dar daca iti vine vreo idee sa tragi o “clapa de gaming” cu colegii in timpul programului, sau extra nu te vei face de rusine. O casca buna pentru acest pret. Ca puncte minus, castile pentru urechi sunt putin mici, asa ca, daca le folosesti mai mult, acest lucru poate fi un pic enervant. Al doilea punct minus, microfonul este in stanga si un pic de departe de gura. Dar aceasta este o chestiune de a te obisnui in situatia respectiva. Important este ca sunt reglabile, iar cursa este exact pentru masura capului meu. Pentru ca sunetul este bun, iar calitatea vorbirii este de asemenea buna poti sa treci  cu usurinta peste aceste inconveniente.

Ultimile piese din set vin in acelasi pachet de tastatura & mouse denumita generic Trust Ximo

In pachet regasim: tastatura wireless, mouse fara fir, receptor micro USB, 2 baterii AAA (mouse), 1 baterie AA (tastatura), manual de utilizare. Configuratia completa de 104 taste cu tastare confortabila, mouse compact fara fir cu viteza reglabila (800-1.200-1.600 dpi), un receptor USB de dimensiuni mici pentru ambele dispozitive, design de tastatura pentru economisirea spatiului, semnal wireless cu raza de actiune de 10 m.

Am fost multumit sa reasesc o tastatura clasica ce mentine partea de NUM PAD ce imi este extrem de trebuincioasa in lucrul cu cifrele, de care pot spune ca sunt dependent. In rest am fost multumit de dispunerea tastelor si cursa acestora. Partea mai putin atractiva este absenta LED-urilor de retroiluminare si cele indicatoare obisnuite pe o tastatura clasica cu fir. In schimb avem un LED indicator de epuizare a bateriei. Pana acum nu am reusit sa consum bateria de la tastatura, insa cred ca mai potrivit ar fi fost sa existe vreo doua baterii pentru cesterea autonomiei, si acest lucru nu ar fi cantarit prea mult in greutatea produsului. In schimb tastatura dispunee de pufere de cauciuc ceea ce ii asigura lipsa alunecarii de pe suprafetele plane unde opereaza. mouseul clasic in trei butoane si rotita de scroll se aseaza nine in mana si este de cursa lunga,tinand cont si de cum se aud switchurile de dinauntru. Apropo de interior, desfacand capacul bateriilor vom regasi in interior receptorul micro USB, ceea ce nu este chiar neobisnuit in ziua de azi. Viteza dpi in trei pozitii se schimba usor si la momentul oportun, iar scrollul este reponziv la manevrele obisnuite. Lateralele au niste perforatii ce asigura aderanta perfecta in mana.

Tastatura este precisa si robusta, raspunde imediat, mouse-ul fara fir sta bine in mana si raspunde satisfacator in general, un produs excelent pentru bani meritati cu brio.

Hits: 84

%d blogeri au apreciat: