PANASONIC PREZINTĂ EDIȚIA DE COLECȚIE A BOXEI PENTRU GAMING SOUND-SLAYER FINAL FANTASY® XIV ONLINE

  • Dezvoltată cu SQUARE ENIX® Co., Ltd
  • Optimizată pentru FINAL FANTASY® XIV Online
  • Utilizabilă ca și soundbar și cu capabilități Bluetooth

Panasonic Marketing Europe anunță lansarea în Europa a ediției de colecție a boxei de gaming SC-HTB01FF SoundSlayer.

Proiectată în colaborare cu SQUARE ENIX® Co. Ltd., SoundSlayer îmbunătățește experiența de gaming pentru o imersiune audio completă în jocurile preferate ale utilizatorului. Oferă sunet surround cu un sistem de difuzoare pe 2.1 canale, cu 3 căi și cu un subwoofer inclus, toate într-un corp foarte compact.

Dispunând de tehnologii audio ultra moderne cum ar fi Dolby Atmos®, DTS:X și DTS: Virtual X™, jucătorii pot experimenta lumea jocurilor cu o intensitate și o tensiune asemănătoare cu cea planificată de programatorii jocurilor. Combinația dintre aceste tehnologii creează o fundație tehnologică 3D și un spațiu acustic care înconjoară jucătorul pe toate direcțiile. Este optimizat pentru utilizarea cu  jocul FINAL FANTASY® XIV Online dezvoltat de SQUARE ENIX® Co., Ltd. și oferă o experiență audio imersivă, nemaiîntâlnită.

Proiectată în colaborare cu SQUARE ENIX®

O experiență de joc minunată necesită echipe grozave

Boxa de gaming Panasonic HTB01FF SoundSlayer este recomandată mai ales pentru jocul FINAL FANTASY® XIV Online dezvoltat de SQUARE ENIX®. A fost dezvoltată în parteneriat cu 2 designeri talentați de la SQUARE ENIX®. Directorul de sunet și compozitorul Masayoshi Soken a lucrat la muzica pentru FINAL FANTASY® XIV Online și desinerul de sunet Go Kinuya este responsabil pentru efectele imersive de sunet. Ei au colaborat cu Panasonic pentru a crea cea mai bună boxă de gaming.

În plus față de lucrul la performanțele sonore, colegii lor de la SQUARE ENIX® Co., Ltd. s-au asigurat că semnătura grafică a jocului FINAL FANTASY® XIV Online decorează corpul boxei și ambalajul ediției de colecție.

Trei moduri de sunet pentru jocuri

Un sunet grozav, indiferent de stilul redat

Boxa SoundSlayer deține trei moduri de sunet de gaming, create de experți prin colaborarea cu echipa de sunet a jocului FINAL FANTASY® XIV Online.

Modul RPG (Role-Playing Game) este ideal pentru jocuri de rol și optimizat pentru FINAL FANTASY® XIV Online. Acest mod creează o senzație de realitate și intensitate, permițându-le jucătorilor să se simtă transpuși în lumea virtuală a jocului.

Modul First-Person Shooter (FPS) oferă o localizare sonoră precisă, ceea ce permite utilizatorilor să perceapă sunete subtile cum ar fi zgomotul pașilor, oferind jucătorilor avantajul pentru jocurile create în modul first sau third person shooter.

Modul Voice – accentuează vocile personajelor și contribuie în plus la experiența imersivă. Este recomandat pentru jocuri de aventură, unde dialogurile clare oferă indicii importante.

Comutarea între cele trei moduri, în funcție de joc, va crea o experiență plină de intensitate, tensiune și un simț al realității, indiferent de stilul preferat de joc al utilizatorului.

Ediția specială de colecție

O boxă de gaming care arată la fel de bine precum sună

Grafica boxei e bazată pe sigla celebră a jocului, care a fost desenată de faimosul artist japonez Yoshitaka Amano, care colaborează de altfel și la designul personajelor și a ilustrațiilor pentru seria de jocuri FINAL FANTASY.

Recunoaștere de la CES

Sunetul grozav aduce respect
Boxa SoundSlayer  a câștigat un premiu prestigios pentru inovație la faimoasa expoziție mondială de dispozitive electronice CES în luna ianuarie.

Calitate a sunetului proiectată pentru jucători

Sunet imersiv, mulțumită celor mai recente tehnologii audio

Boxa SoundSlayer Panasonic HTB01FF oferă o experiență superioară de joc combinând trei tehnologii ultra moderne:

  • Dolby Atmos®
  • DTS:X®
  • DTS® Virtual:XTM.

Tehnologia stereofonică 3D și spațiul acustic al SoundSlayer aduc sunet expresiv îndreptat și în jos, în plus față de direcțiile convenționale față, spate, stânga și dreapta ale sunetului surround convențional.

Formă compactă cu performanțe imense

Designul compact ascunde un sunet puternic și imersiv

Boxa SoundSlayer dezvoltată de Panasonic are o formă compactă și echilibrată, cu o lățime de 430 mm, înălțime de 52 mm și un sistem de difuzoare pe trei căi pe 2.1 canale, deținând și un subwoofer inclus.

  • Sistem de difuzoare de înaltă calitate – conținând un difuzor de spectru larg ce conține și un tweeter capabil să reproducă frecvențe de până la 50 kHz, oferind sunet de înaltă rezoluție.
  • Subwoofer integrat – pentru a îmbunătăți basul, este utilizat un difuzor cu con de 8 cm cu radiator pasiv, ceea ce oferă boxei SoundSlayer o putere totală de 80 W.

Utilizatorii se pot bucura de jocuri video și filme cu sunet puternic și imersiv doar plasând boxa în fața sau în spatele unui monitor sau al unui televizor, fără să-i obstrucționeze imaginea.

Compatibil 4K HDR

Îmbunătățită cu Bluetooth® și capabilități de redare audio de înaltă rezoluție
Boxa HTB01 SoundSlayer este compatibilă cu transmiterea 4K HDR permițând utilizatorilor să urmărească sau să se joace jocuri compatibile 4K HDR, streaming și medii Ultra HD Blue-ray®.

  • Mod de transmitere 4K HDR Pass-Through – utlizatorii se pot bucura de semnal 4K HDR și conținut Dolby Vision fără întreruperi și fără pierderi în calitatea semnalului. Asta deoarece semnalul video trece nealterat prin boxa  SoundSlayer de la consola de joc sau playerul Blu-ray, direct către televizorul 4K.
  • Bluetooth® – Boxa SoundSlayer HTB01 se poate conecta la telefoane inteligente și alte dispozitive compatibile, pentru a permite utilizatorilor să asculte muzică și podcasturi în format stereo din confortul scaunului de gaming sau a canapelei.

Pentru cine este recomandat boxa de gaming?

Îmbunătățind experiența de joc și chiar mai mult

Jucătorii utiliezază de multe ori căști, dar acestea devin inconfortabile și se încălzesc după ceva timp. Boxa SoundSlayer eliberează jucătorii, permițându-le acestora să joace într-un mod imersiv total, putând să simtă mult mai bine direcția amenințărilor din joc dar și a prietenilor care se alătură jocului.

”Ne-am concentrat atent la experiența jocului atunci când am proiectat Sound Slayer HTB01. Ne-am dorit ca jucătorii să se simtă confortabil dar integrați total în lumea jocului lor.” – Masaaki Suna, General Manager Home AV Group al Panasonic Marketing Europe. ”Suntem de acord că jucătorilor le plac muzica și filmele și ne-am gândit și la asta atunci când am proiectat SoundSlayer.”

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: