Toyota îi provoacă pe cei mici să-și imagineze cum va arăta mașina viitorului

Toyota România îi provoacă pe cei mici să își arate creativitatea prin intermediul concursului de desen Toyota Dream Car Art Contest.
Campania, ajunsă la cea de-a unsprezecea ediţie, va lua sfârșit pe data de 10 martie, timp în care tinerii talentați în vârstă de până la 15 ani au ocazia de a înţelege și exprima artistic bucuria unui vis și de a-și dezvolta, totodată, interesul pentru soluțiile de mobilitate a viitorului.

ty
Concursul se desfăşoară pe trei categorii de vârstă: prima categorie – sub 8 ani, categoria a doua – 8-11 ani, categoria a treia – 12-15 ani. Modalitatea de exprimare artistică este la alegere: creioane colorate, cariocă sau acuarelă, fără a interveni în niciun fel cu instrumente digitale.
Toyota România se mândrește cu rezultatele extraordinare obținute până acum în etapa internaţională a concursului. Din peste 70 de ţări participante, România a câștigat:
2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mențiune specială;
2012 – Ștefania Mihaela Călinescu – Medalia de AUR;
2013 – Sorina Teodora Călinescu – Medalia de AUR; Iasmina Maria Răceanu – Medalia de ARGINT, Ștefania Sandu – Medalia de ARGINT și Ciprian Gherghinoiu – Medalia de BRONZ.
2014 – Iasmina Maria Răceanu – Medalia de AUR; Mara Teodora Ureche – Medalia de ARGINT; Luca Filip Clima – Medalia de BRONZ și Sorina Teodora Călinescu – Medalia de BRONZ
2015 Ana Maria Ciontu – Medalia de ARGINT; Ioana Vallimarescu – Best Finalist.
„Ediţiile anterioare au scos în evidență optimismul cu care cei mici privesc lumea în care trăim, bunătatea și creativitatea lor, lucru care nu poate decât să ne bucure foarte mult și să ne inspire în continuare pentru edițiile viitoare”, este de părere Diana Stan, Director Marketing Toyota & Lexus . „De câțiva ani, Toyota Dream Car Art Contest i-a invitat pe cei mici să își exprime, prin intermediul creațiilor artistice, viziunea asupra mobilității lumii de mâine şi a valorilor care ar trebui să stea la baza acesteia. Fiecare ediție ne-a surprins cu delicatețea creațiilor acestor copii, cu viziunea lor clară, ce acordă o atenţie extraordinară naturii și lumii în care trăim. Creaţiile lor denotă bucurie, un spirit tolerant și fără prejudecăți, demn de admiraţie, de la care putem învăţa la rândul nostru foarte multe. Abia aștept să văd cum vor fi lucrările de anul acesta”.
Jurizarea la nivel naţional va avea loc în luna martie, juriul fiind compus din reprezentanți ai companiei Toyota România, jurnaliști din domeniul auto și creativi din industria de publicitate.
Valoarea totală a premiilor acordate la nivel local este de 3.000 Lei (TVA inclus). Primele trei lucrări alese din fiecare categorie de vârstă vor fi anunţate ulterior pe site-ul competiţiei și pe pagina de Facebook oficială, până la data de 20 martie 2017.
Câștigătorii locurilor I, II şi III vor obține și înscrierea lucrărilor în etapa internațională a concursului. Acolo, juriul va alege cele mai bune lucrări din fiecare țară și va acorda medalia de aur, argint și bronz, dar şi diplomele de finalist. Premiile speciale vor fi acordate pe baza lucrărilor finaliste.
Câștigătorii etapei internaţionale vor fi premiați cu o excursie în Japonia, toate cheltuielile fiind acoperite de către Toyota Motor Corporation, lucrările fiind jurizate de către un juriu internaţional din care va face parte și președintele TMC, Akio Toyota.
Toyota Dream Car Art Contest este un proiect de suflet marca Toyota România, cu tradiţie, care stimulează imaginaţia copiilor şi susţine iniţiativa micilor artişti care doresc să transpună pe hârtie maşina viitorului, sub nenumărate forme.
Regulamentul concursului poate fi accesat aici:
https://toyotamea.ro/dreamcar/docs/Toyota_Dream_Car_Art_Contest_Regulament.pdf

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: