Logitech G Pro, tastatura mecanică concepută împreună cu sportivi eSports

Logitech G, lansează noua tastatură Logitech® G Pro Mechanical Gaming Keyboard, dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports.

Tastatura mecanică de gaming Pro de la Logitech G este un device mecanic, ten keyless, dedicată competițiilor profesionale dispunand de taste mecanice exclusive.

G-PRO1

Logitech Romer-G, ce oferă o viteză de actuație cu 25% mairapidă decât orice altă tastatură mecanică standard, cu iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie.

Switch-urile mecanice exclusive Romer-Gde la Logitech au fost construite pentru un nivel de performanță pro, capacitatea de reacție și durabilitate, oferind precizie și viteză. Cu un punct de actuație de numai 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează viteze de până la 25% mai rapide, fiind proiectate pentru performanță.

Un conector micro USB detașabil asigură faptul că firul nu se va rupe în punctul de conectare atunci când se află într-un rucsac. Design-ul cu trei componente are brațe de suport pentru o conexiune ușoară și fiabilă pentru date.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu ajutorul opționa lal Logitech Gaming Software (LGS), gamerii pot selecta și personaliza lumina fiecărei taste în parte de la mai mult de 16,8 milioane de culori, și de a salva un model de iluminare în memoria internă a tastaturii, disponibil și pentru utilizarea în competitii.

NEWARK, California — 7 martie, 2017 — Logitech G

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: