Office Shoes sărbătorește Ziua femeii

În plină desfășurare a primăverii, retailerul de încălțăminte Office Shoes sărbătorește Ziua femeii printr-o ofertă special dedicată doamnelor și domnișoarelor. Alături de flori, care marchează acest sezon dedicat renașterii naturii, un cadou excelent pentru lungile plimbări prin parcuri sau pentru drumurile prin oraș este binevenit. De aceea, Office Shoes anunță că în perioada 7-9 martie toate modelele de damă din ofertă sunt la un preț mai mic cu 10%.

Oferta 8 Martie_Office Shoes

Toți cei care vor să profite de reduceri trebuie doar să își aleagă modelul, să plaseze comanda și să aștepte livrarea. Oferta este disponibilă doar în magazinul online, iar gama cuprinde o mulțime de pantofi, de la botine elegante și pantofi de stradă la teniși și bocanci excelenți pentru explorările montane. Totodată, pantofii cu toc, care completează eleganța naturală a doamnelor, sunt bineveniți pentru cinele romantice din serile plăcute de primăvară.

Oferta Office Shoes cuprinde peste 400 de modele și printre acestea cu siguranță sunt cele care pot veni în ajutorul oricărei femei. De exemplu, pentru un stil comod printre preferații primăverii cu siguranță se numără pantofii sport din colecțiile New Balance, Skechers, Napapijri sau Vans. De asemenea, e de cercetat gama Butterfly Twists, unul dintre noile branduri incluse în portofoliul Office Shoes. Aceasta propune o colecție versatilă, cu modele elegante și în același timp practice, ușor de purtat și asortat

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: