Toshiba Satellite Radius 14 – un convertibil performant in orice scenariu

Toshiba Europe GmbH anunta Satellite Radius 14, o combinatie de versatilitate, performanta si eleganta intr-un convertibil compact 5-in-1. Echipat cu procesoare Intel® Core™ pana la a 6-a generatie si optimizat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 ofera confortul de a indeplini cerintele variate ale profesionistilor, studentilor si utilizarii zilnice. Cu caracteristici de divertisment potrivite, Satellite Radius 14 ofera performante polivalente.

Radius14_lifestyle_2

Adaptabilitate completa
Satellite Radius 14 a fost creat pentru a tine pasul chiar si cu cele mai active stiluri de viata, adaptandu-se rapid si usor cu ajutorul ecranului pliabil la 360 de grade, in cinci moduri diferite de utilizare – laptop, tablet, tabletop, presentation si audience. De la lucrul in modul laptop si partajare in modul presentation, la divertisment in modul audience, ecranul multi-touch in 10 puncte al Satellite Radius 14 ofera o experienta intuitiva si interactiva a utilizarii. Toate acestea sunt realizate cu stil, intr-un design ultra-subtire cu finisaje din aluminiu periat si tastatura insulara iluminata .

Divertisment captivant
Ecranul de 36.6 cm (14”) asigura claritate impresionanta la rezolutie HD, cu suprafata rezistenta la amprente si usor de curatat ce asigura claritatea continutului. In ceea ce priveste divertismentul, Satellite Radius 14 ofera sunet clar si captivant cu ajutorul difuzoarelor incorporate harman kardon® cu DTS® Sound™ ce creeaza o experienta muzicala sau de film imbogatita. In plus, tehnologia Bluetooth® Link permite conectarea wireless la dispozitive externe pentru a reda muzica prin intermediul difuzoarelor Satellite Radius 14 de pe un smartphone, tableta sau alt dispozitiv compatibil Bluetooth®.

Performanta sustinuta
O impresionanta durata de viata a bateriei de pana la 10 ore permite utilizatorilor sa foloseasca cele cinci moduri intreaga zi si chiar mai mult, fara a fi nevoie de incarcare. Optiunea de procesoare Intel® Core™ pana la a 6-a generatie ofera performanta premium, inclusiv grafica impresionanta si calitate audio captivanta, impreuna cu experienta Windows 10, in timp ce procesoarele AMD Quad-Core asigura performanta neintrerupta, indiferent de sarcina. Pentru putere suplimentara, suportul optional SSD asigura timpi mai rapizi de pornire si acces rapid la fisierele esentiale, precum si consum redus de energie.

Creat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 include un buton de acces rapid si acces vocal la Cortana , precum si microfoane duale multi-directionale pentru claritate chiar si in medii zgomotoase. Includerea Continuum permite o tranzitie fluida a continutului si aplicatiilor atunci cand se trece de la modul desktop la tableta.

Conectivitate ultra-rapida
Satellite Radius 14 se caracterizeaza prin optiuni extinse de conectivitate pentru partajare de continut si accesarea fisierelor externe. Un port HDMI® cu iesire Ultra HD 4K permite utilizatorilor sa partajeze continutul de pe ecran la claritate impresionanta prin intermediul unui televizor compatibil, iar Intel® WiDi4 este oferit pentru partajarea wireless a continutului. Trei porturi USB, unul cu Sleep & Charge, sunt incluse pentru transfer rapid de date, iar accesul la internet este imbunatatit de Intel® Dual Band Wireless AC.

Toshiba Satellite Radius 14 va fi disponibil din al patrulea trimestru al anului 2015.

Toshiba Satellite Radius 14:
• Display: 36.6 cm (14”) HD (1366 x 768) LED cu suport touch 10 degete
• Procesoare: Alegere intre pana la Intel® CoreTM i7 generatia 6 sau AMD A8
• Grafica: Pana la Intel® HD Graphics 520 sau AMD RadeonTM R5 Graphics
• Memorie: Pana la 16GB DDR3L (1.600MHz)
• HDD/SSD: Pana la 2TB HDD sau 256 GB M.2 SATA SSD
• Durata de viata a bateriei: Pana la 10 ore1
• Audio: Difuzoare stereo harman kardon® cu DTS® Sound™
• Webcam: HD Web Camera cu microfon stereo incorporat
• Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC sau Wireless LAN 802.11 b/g/n, Intel® WiDi , Bluetooth® V4.0 + LE
• Conectivitate: 2 x USB 3.0 (1 x cu USB Sleep & Charge), 1 x USB 2.0, 1 x HDMI® cu iesire Ultra HD 4K, 2-in-1 SD/MMC (push-push) cu suport UHS-I
• Sistem de operare: Windows 10
• Dimensiuni: 337 x 235.0 x 21 mm
• Greutate: De la 1.9 kg

Bucuresti, Romania, 4 septembrie 2015 – Toshiba Europe GmbH

Visits: 1

Lasă un răspuns