Putere pentru muncă și joacă cu noile Lenovo VIBE P1 și P1m

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a lansat azi două noi modele de smartphone-uri VIBE. Construite pentru cei mai exigenți consumatori, VIBE P1 și P1m le permit acestora să rămână constant conectați, productivi şi întotdeauna în control.

Cu o durată excepțională de viață a bateriei, ce scapă consumatorii de o grijă suplimentară, noile smartphone-uri VIBE sunt dotate cu un comutator manual de economisire a energiei, pentru a mări instantaneu autonomia bateriei și a OTG-ului (On-The-Go), funcția de încărcare. Acesta sporeşte durata de viață a bateriei pentru dispozitivele conectate prin USB, cum ar fi seturi de căști Bluetooth și boxe portabile. Echipate cu procesoare de înaltă performanță, VIBE P1 și P1m nu rulează perfect doar aplicații și jocuri, ci și facilitează o conexiune rapidă și un acces uşor la conținut online prin 4G LTE.

VibeS1_DualCamera
„Consumatorii de azi au nevoie de un smartphone care să se potrivească mereu cu stilul lor de viață. Noile Lenovo VIBE P1 și P1m sunt cu adevărat optimizate pentru conectivitate. Capacitățile de excepţie ale bateriei şi caracteristicile inteligente de economisire a energiei permit utilizatorilor să facă mai multe lucruri cu mai puține resurse”, a spus Jerry Hsiao, Vice Preşedinte Lenovo Phone Product Managemet & Operations, Mobile Business Group, Lenovo.

Capacitatea de a rezista

Un partener sigur pentru cei mai mobili consumatori, VIBE P1 este dotat cu funcții de productivitate adaptate pentru multi-taskeri și instrumente pentru a menține dispozitivul securizat.

VIBE P1 vine cu o baterie impresionantă de 5000 mAh, una dintre cele mai mari capacitați ale bateriilor din clasa sa. Acum utilizatorii pot fi siguri de un smartphone a cărui baterie va dura toată ziua şi cu capacitatea de a încărca alte telefoane când au nevoie de un impuls al bateriei. În plus, fața de comutatorul manual de economisire a energiei, care extinde instantaneu viața bateriei și a funcției de încărcare OTG (On-The-Go), VIBE P1 iese in evidență cu capacitatea de încărcare rapidă de 24W..
VIBE P1 sprijină performanța în utilizare, are un procesor octa-core 1.5 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 615 pe 64 de biți, pentru ca utilizatorii să ruleze mai multe aplicații, să navigheze pe internet şi să încarce video-uri în același timp. Pentru a asigura o navigare rapidă şi neîntreruptă, Wi-Fi Boost-ul smartphone-ului oferă suport 5G Wi-Fi pentru îmbunătățirea Wi-Fi şi a zonei de acoperire. VIBE P1 poate fi, de asemenea, asociat cu o serie de dispozitive inteligente, de la căști la camere şi televizoare ce utilizează tehnologia wireless NFC (Near-Field Communication). Între timp, un scanner de amprente digitale inclus pe butonul de start sprijină deblocarea ecranului şi aduce un confort sporit şi securitate în menţinerea în siguranţă a dispozitivului şi a vieții private a utilizatorului, mai mult ca niciodată.

VIBE P1 oferă de asemenea o experiență deosebită de divertisment, cu calitatea sa audio de neegalat. Technologia inteligentă PA stimulează output-ul audio. De asemenea, oferă o cameră de sunet sigilată pentru o rezonanţă îmbunătățită și un bas mai bun pentru diverse necesități din categoria multimedia. Acesta este dotat cu o cameră principală de 13MP, cu tehnologie fast-focus PDAF și o cameră frontală de 5MP, cu mai multe moduri de fotografiere şi caracteristici de înfrumusețare.

Cu un design din metal şi sticlă premium, accentuat de un cadru de aluminiu subțire (ce măsoară doar 4 mm) şi un capac metalic subtil, curbat pe spate pentru o ergonomie îmbunătățită, VIBE P1 emană excelenţă. Ecranul este realizat din Gorilla Glass 3, o variantă mai subțire şi mai ușoară a sticlei de protecţie Corning, rezistentă la zgâriere şi spargere.

VIBE P1m are o baterie de lungă durată de 4000mAh, cu o funcție de încărcare rapidă, ce permite utilizatorilor să obțină un impuls de energie atunci când sunt grăbiți.

Lenovo a creat VIBE P1m pentru a fi un produs durabil, fiind rezistent la apă prin tehnologia nano-coating. Acestea, alături de procesorul quad-core puternic MediaTek de 64 biţi şi un ecran HD de 5 inch, fac din VIBE P1m un dispozitiv perfect pentru pentru preţul pe care îl are.

VIBE P1 este disponibil în Platină, Graphite Grey şi Auriu (aceasta versiune este disponibilă numai in PRC), iar P1m este disponibil în Negru Onix si Alb Perlat.

Berlin – 2 septembrie 2015: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY)

Visits: 0

Lasă un răspuns