Toshiba L24 adauga modulul Personal Video Recording si diagonale mari

Toshiba Europe GmbH anunta astazi lansarea a doua noi diagonale pentru seria de televizoare L24. Disponibile in 102 cm (40”) si 127 cm (50”), cele doua modele noi extind seria L24 ce livreaza calitate Full HD a imaginii si caracteristici multimedia convenabile, la preturi accesibile. Cu Personal Video Recording[1] (PVR) incorporat la noile modele, utilizatorii vor avea sansa de a nu mai rata nicio emisiune preferata. In combinatie cu media player-ul incorporat la seria L24 si o serie de optiuni de conectare, noile modele reprezinta o solutie de vizionare pe ecran mare, pentru orice incapere.

40L24XX_Lifestyle_livingroom_screen

Nu rata niciodata nimic

Personal Video Recording permite utilizatorilor sa programeze inregistrarea programelor preferate si sa vizioneze orice si oricand doresc. Aceasta inseamna ca utilizatorii nu mai sunt restrictionati de limitarile de program si pot lipsi din fata televizorului in timpul unui meci important sau a ultimului episod din serialul favorit, urmand sa le urmareasca atunci cand isi doresc. PVR1 salveaza inregistrarile direct pe un disk drive extern (HDD/USB stick), fiind astfel solutia ideala pentru alcatuirea unei librarii cu continut media, gata de a fi urmarita in orice moment.

Apasa Play

Cu media player-ul incorporat, seria L24 poate fi utilizata pentru mai mult decat vizionarea de continut TV programat. Interfata prietenoasa a player-ului faciliteaza vizionarea filmelor si a programelor TV salvate sau a fotografiilor si clipurilor video, impreuna cu intreaga familie, direct pe marele ecran. Telespectatorii pot conecta pur si simplu un stick USB sau alt dispozitiv de stocare portabil si sa redea continut asa cum isi doresc.

Conectivitata la indemana

Seria L24 Series ofera o serie de optiuni de conectare. Cele doua porturi HDMI® fac posibila conectarea usoara a consolelor de jocuri si a player-elor Blu-rayTM pentru a largi optiunile de divertisment prin intermediul ecranului mare. Cablul pentru intrarea PC permite utilizatorilor sa vizualizeze continutul de pe calculator, pe un ecran mai mare sau sa vizioneze continut online impreuna cu prietenii

Prin proiectarea unificata Toshiba, noile modele L24 completeaza, de asemenea, si alte produse Toshiba, potrivindu-se perfect in orice mediu de viata modern.

Noile modele L24 sunt disponibile in Europa incepand cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Seria Toshiba L24 cu diagonale mari:

  • Rezolutie: Full HD 1920 x 1080p LED TV
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
  • Personal Video Recording1 (PVR)
  • Redare USB/HDD
  • Conectivitate: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC input, 1 x RGB
  • Audio: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
  • Tuners: DVB-T/-T2 /-C, analog[2]
  • Diagonale: 102cm (40”) si 127 cm (50”)

[1] Televizorul salveaza inregistrarile pe un hard drive USB ce se achizitioneaza separat.

[2] DVB-T2 poate sa nu fie complet suportat in anumite tari si este disponibil in functie de fiecare model. Ca rezultat, unele programe/functionalitati pot fi indisponibile.

Bucuresti, Romania, 4 septembrie 2014 – Toshiba Europe GmbH

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: