Media Galaxy lansează în premieră Destiny

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea Destiny, cel mai asteptat joc al anului, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360.

mG

Destiny este un first person shooter online, dezvolat de studioul Bungie (autorii trilogiei originale Halo) și publicat de Activision.

În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, unde jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus. Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității

Destiny a primit peste 173 de premii și nominalizări pentru aparițiile de la E3 2012 și 2013, inclusiv trei premii și patru nominalizări la Game Critics Awards.

Cu ocazia lansării Destiny, Media Galaxy® invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 9 septembrie 2014, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy ORhideea, participanții la eveniment urmând să aibă parte de multe premii și surprise:

  • Pachet Consolă PlayStation 4 albă + joc Destiny
  • 5 jocuri Destiny pentru PlayStation 4
  • 5 jocuri Destiny pentru PlayStation 3
  • 5 jocuri Destiny pentru Xbox One
  • 5 jocuri Destiny pentru Xbox 360
  • Postere Destiny pentru toți cei prezenți

03 septembrie 2014 – Bucureşti, România – Media Galaxy

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: