Noile smartphone-uri Lumia 830, Lumia 735, Lumia 730 aduc capabilități foto avansate la preţuri mai accesibile

Microsoft Corp. a anunțat joi lansarea smartphone-urilor Lumia 830, Lumia 735 şi Lumia 730 Dual SIM, bazate pe cel mai nou sistem de operare Windows Phone 8.1 aducând capabilități foto avansate la preţuri mai accesibile. De asemenea, Microsoft a anunțat două accesorii noi, care oferă modalităţi inovatoare de interacţiune a utilizatorilor cu propriile dispozitive, plus actualizarea Lumia Denim, care oferă caracteristici şi îmbunătăţiri suplimentare modelelor existente de smartphone-uri Lumia.

 • Cu un design atrăgător, Lumia 830 este un vârf de gamă mult mai accesibil care oferă inovaţii de vârf precum stabilizarea optică a imaginii şi tehnologie PureView.
 • Cu o cameră frontală cu unghi larg, preţ atractiv şi un stil compact şi zvelt, dispozitivele Lumia 730 Dual SIM şi Lumia 735 sunt proiectate pentru apeluri prin Skype şi realizarea de selfie-uri.
 • Smartphone-urile Lumia existente continuă să devină mai performante prin intermediul actualizării Lumia Denim, care combină caracteristici noi provenind din ultima actualizare Windows Phone 8.1 Update 1 cu îmbunătăţiri exclusive precum Lumia Camera, care furnizează imagini de cea mai înaltă calitate la cele mai mari viteze.

“Strategia noastră este de pune la dispoziția utilizatorilor mai multe funcționalități prin intermediul unor produse performante, care unesc şi evidenţiază cele mai bune experienţe Microsoft din universul digital şi cel al vieţii reale”, a declarat Chris Weber, Corporate Vice President, Mobile Devices Sales, Microsoft. “Lumia 830, Lumia 735 şi Lumia 730 Dual SIM combină serviciile Microsoft populare, precum Skype, Microsoft Office şi OneDrive, cu importante inovaţii Lumia din zona design-ului şi a camerei foto, pentru a oferi experienţe cu valoare adăugată pentru utilizatori, la preţuri pe care şi le pot permite.”

 

Lumia 830: un „flagship” pe care ţi-l permiţi

Lumia 830 oferă cele mai bune caracteristici exclusive Lumia şi ultimele noutăţi de la Microsoft, totul într-un dispozitiv cu un design prietenos şi la un preţ accesibil.

 • Lumia 830 poate realiza imagini şi filme de înaltă calitate, ziua sau noaptea, cu ajutorul camerei PureView de 10 megapixeli, ce dispune de tehnologie optică ZEISS, tehnologie Rich Recording şi cel mai subţire sistem de stabilizare optică a imaginii la acest moment pe un Lumia.
 • Dispozitivul oferă tot ce are Microsoft mai bun prin intermediul pachetului Microsoft Office integrat, al ultimei versiuni de Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, şi al tehnologiei OneDrive cu 15GB de stocare gratuită de date, fapt care permite conţinutului realizat să fie sincronizat şi distribuit cu mare uşurinţă.
 • Lumia 830 vine cu cele mai bune inovaţii Lumia, cum ar fi încărcătorul wireless integrat, un design elegant, ușor, ce îmbină elemente din aluminiu şi policarbonat.

Lumia 830 urmează să fie disponibil la nivel global, începând din aceasta lună, la un preț estimativ de 330 Euro, fără taxe şi subvenţii.

Lumia 730 Dual SIM şi Lumia 735: construite pentru Skype şi selfie-uri

Dispunând de o cameră frontală cu unghi larg şi un design zvelt, dispozitivele Lumia 730 Dual SIM şi Lumia 735 permit utilizatorilor să surprindă şi să partajeze cu uşurinţă mai multe momente și informații.

 • Camera frontală de 5 megapixeli cu unghi larg este excelentă pentru apeluri video prin Skype, fapt care permite utilizatorilor să transmită mai multe din universul care îi înconjoară, reunirea mai multor membri de familie sau mai multor prieteni în cadrul unui singur apel.
 • Cu ajutorul abonamentului cu trei luni gratuite Skype Unlimited World, utilizatorilor le este acum mai ușor ca oricând să efectueze apeluri internaţionale de voce cu prietenii şi familia către rețele fixe și mobile, utilizând chiar Lumia 730 sau Lumia 735.
 • În plus, prin integrarea accesului la apeluri video Skype în cursul apelurilor de voce, utilizatorii dispun acum de mai multe modalităţi de a partaja conţinutul pe care vor să-l împărtăşească altora, indiferent de locaţia acestora.

Dispunând de o baterie de 2220 mAh, 8GB de storage intern şi 15GB de storage OneDrive gratuit, livrările pentru Lumia 730 Dual SIM şi Lumia 735 sunt programate în cursul acestei luni la nivel global. Lumia 730 Dual SIM va avea un preț estimativ de 199 euro înainte de taxe și subvenții, în timp ce Lumia 735 cu LTE/4G şi suport de încărcare wireless va avea un preţ estimativ de 219 euro înainte de taxe și subvenții.

Accesorii noi care completează smartphone-urile Lumia

Microsoft Devices Group a anunțat, de asemenea, lansarea a două accesorii noi care fac parte din linia inovatoare de accesorii Lumia:

 • A doua generaţie inteligentă Wireless Charging Plate DT-903 reprezintă cea mai convenabilă soluție de încărcare, prin alertarea inteligentă a utilizatorilor în privinţa momentului când încărcarea devine necesară şi prin anunţarea notificărilor prin intermediul unui licăr discret.
 • Microsoft Screen-Sharing pentru Lumia Phones HD-10 permite utilizatorilor să transmită orice fel de conţinut din smartphone către un ecran HDMI, fără limitări legate de conţinutul respectiv. Noul accesoriu este excelent pentru retrăirea amintirilor personale alături de prieteni sau familie, sau pentru prezentări profesionale efectuate la locul de muncă.

Lumia continuă să se îmbunătăţească prin intermediul actualizării Lumia Denim

Lumia Denim combină ultimele actualizări Windows Phone 8.1 cu experienţele exclusive Lumia. De asemenea, Lumia Denim întăreşte poziția de lider a Microsoft din domeniul camerei foto prin intermediul introducerii de inovaţii unice în Lumia Camera, astfel încât camera foto să funcţioneze mai rapid şi mai intuitiv. Ca parte a procesului de actualizare Lumia Denim pentru Lumia 930, Lumia Icon şi Lumia 1520, Lumia Camera oferă:

 • Viteză. Datorită vitezei Lumia Camera de surprindere a imaginilor, nu rataţi niciodată vreun moment important. Se pot face numeroase fotografii la distanţă de doar câteva milisecunde între instantanee.
 • High definition. Prin folosirea Moment Capture, odată cu apăsarea prelungită a butonului camerei de înregistrare, se porneşte automat înregistrarea video de calitate 4K, la viteza de 24 de cadre pe secundă. Fiecare cadru înseamnă imagine de înaltă calitate la rezoluţie de 8,3 megapixeli, fapt care permite ca fiecare cadru video să fie selectat şi salvat în memorie ca imagine instantanee.
 • Obţineţi de fiecare dată cea mai bună imagine cu Rich Capture, caracteristică care simplifică obţinerea de fotografii prin intermediul elementelor auto HDR şi Dynamic Flash. Cu Rich Capture, utilizatorii pot evita problemele legate de setarea camerei foto. Ei pot efectua fotografia înainte, după care pot edita şi selecta imaginea perfectă mai târziu.
 • Surprindeţi cele mai bune imagini luate de un smartphone în lumină slabă prin intermediul celei mai noi generaţii de algoritmi de imagine.

Pentru început, Lumia Camera va apărea pe piaţă ca o actualizare împreună cu Lumia Denim pentru dispozitivele Lumia 930, Lumia Icon şi Lumia 1520, iar în trimestrul patru 2014 printr-o actualizare over-the-air pentru Lumia 830. Lumia Denim este programat să ajungă printr-o actualizare over-the-air pe toate celelalte smartphone-uri cu Windows Phone 8, după testările şi aprobările partenerilor.

Berlin, 4 septembrie 2014 – Microsoft Corp.

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: