Toamna update-urilor la Allview

Numeroase update-uri de soft Android 4.4. vor fi disponibile pentru telefoanele si tabletele Allview. Incepand de astazi si pana in luna noiembrie, in fiecare saptamana Allview va lansa cate un update la noua versiune de soft. Actualizarea care deschide toamna update-urilor este pentru smartphone-ul X2 Soul.

toamna update-urilor2

“Permanent compania Allview se preocupa ca smartphone-urile si tabletele sa primeasca actualizari ale sistemelor de operare. Astazi se vad rezultatele demersurilor initiate in a le oferi clientilor nostri Android 4.4., cea mai noua versiune. In realizarea acestora tinem cont in primul rand de parerile clientilor, care reprezinta o prioritate pentru companie.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Primul produs care primeste update este smartphone-ul X2 Soul. Update-ul se realizeaza prin OTA si fiecare posesor al device-ului va fi informat direct pe telefon despre disponibilitatea lui.

Pentru majoritatea produselor, modificarile aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observa in primul rand la viteza de rulare a aplicatiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai usor de accesat si mai intuitiv. Totodata, mai multe aplicatii au un design mai atractiv si inovativ. Spre exemplu, galeria de imagini este structurata pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate in functie de data la care au fost realizate, de persoanele care apar in fotografii ori in functie de locatie.

De asemenea, update-ul Android 4.4 aduce aplicatii noi precum cea de compas sau functii noi care vin in intampinarea nevoilor consumatorilor. Spre exemplu, managerul de aplicatii contine acum toate functiile utile precum optimizatorul de energie, functia de monitorizare trafic, dar si cea de curatare de memorie doar prin miscarea telefonului. De asemenea, la optiunea de setari rapide exista acum si o bara de reglare a luminozitatii, precum si un buton de eliberare a memoriei.

Procedurile de update se regasesc pe website-ul companiei la adresa www.allview.ro/update.

Brasov, 4 septembrie 2014 – Allview

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: