Lenovo TAB S8, Y70 Touch, Z50-75, ERAZER X310 noile tablete şi PC-urile pentru jocuri prezentate la IFA

 

  • TAB S8, prima tabletă Lenovo cu sistem de operare Android şi procesor Intel® Atom™ îmbină superbul ecran de 8-inch infinity cu productivitate puternică într-o ramă uşoară şi subţire.
  • Y70 Touch – Primul laptop touch Lenovo de 17-inch – oferă pasionaţilor de jocuri performanţă înaltă cu cel mai nou procesor Intel® Core™ de generaţia a 4a şi o placă video NVIDIA GTX.
  • Z50-75 notebook-ul pentru gaming cu procesorul AMD FX-quadcore, performanţa dată de dual graphics şi panel full HD. Vine însoţit de două jocuri gratuite şi o selecţie de titluri AAA la preţuri incredibile.
  • ERAZER X310 extinde linia desktop-urilor puternice dedicate jocurilor pe calculator cu o grafică discretă, spaţiu de stocare cu viteză înaltă şi un design futurist.

Lenovo a anunţat astăzi în cadrul târgului IFA 2014 care are loc în Berlin un portofoliu extins de tablete şi PC-uri care oferă consumatorilor mai multe opţiuni pentru tablete care se potrivesc stilului de viată mobil, cât şi PC-uri dedicate special jocurilor. Noul portofoliu debutează cu TAB S8, prima tabletă Androit cu procesor Intel. De asemenea, Lenovo a anunţat lansarea a două noi PC-uri de gaming de înaltă performanţă: Y70 Touch, primul laptop touch Lenovo de 17-inch cu cel mai nou procesor şi cea mai nouă tehnologie în ce priveşte placa video pentru gaming HD, cât şi ERAZER X310, cel mai nou PC Lenovo, dedicat jocurilor pentru PC.

TAB S8: Îmbină experienţa Android cu performanţa Intel

Lenovo a creat TAB S8 pentru consumatorii care sunt în căutarea unei tablete stilate, subţiri şi accesibile, cu sistem de operare Android. Cu o dimensiune de 8-inch, ecranul infinity al tabletei TAB S8 cu o rezoluţie de 1920×1200 este mult mai clar faţă de FHD, în timp ce tehnologia touch-panel One Glass Solution oferă o experienţă de vizionare de înaltă claritate. Rama ultra subţire a ecranului tabletei se îmbină perfect cu panoul frontal închis la culoare, iar TAB S8 capătă astfel un aspect elegant. Panoul frontal are o camera HD de 1.6 megapixeli pentru a putea face rapid conferinţa video. Rotiţi TAB 8 pentru a descoperi în partea din spate o cameră de 8-megapixeli. Diafragma largă cu lentilele f2.2 realizează fotografii clare, chiar şi în lumină slabă, iar aplicaţiile pre-instalate precum SHAREit vă permit să utilizaţi cu uşurinţă camera foto şi să distribuiţi pozele.

Construită pentru a oferi utilizatorilor toate avantajele unui device mobil fără ca portabilitatea să fie sacrificată, Lenovo TAB S8 este prima tabletă Android de 8-inch cu procesor Intel. Tableta are procesorul Intel Atom Z3745 cu tehnologia Intel® Burst Performance şi adaptează dinamic puterea de procesare în raport cu sarcina, pentru a maximiza viaţa bateriei fără a face un compromis în ceea ce priveşte viteza. Device-ul TAB S8 are doar 294 grame şi 25 mm grosime, aproape la fel de subţire ca un pix.

Tableta are şi alte specificaţii, precum conectivitate LTE (4G) de înaltă viteză (bazată pe Intel® XMMTM 7160) care este opţională, dar şi conectivitate Wi-FI. Bateria are o durată de viaţă de până la 7 ore şi compatibilitate 64-bit. TAB S8 are sistem de operare Android 4.4 KitKat, include 2GB de RAM şi 16GB capacitate de stocare. De asemenea, are conectivitate Bluetooth 4.0 şi boxe frontale Dolby®-enhanced. Culorile variază în funcţie de regiune şi pot fi: ebony, canary yellow, pearl white and midnight blue.

Y70 Touch: Performanţa extremă pentru Gaming HD

Lenovo Y70 poate fi echipat cu un procesor de a 4a generaţie Intel® Core™ i7 şi placă video NVIDIA GTX, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat pentru entertainment şi gaming HD. La 17-inch, Y70 Touch este cel mai mare laptop touchscreen şi deschide un nou nivel în interacţiune pentru editare video sau gaming.

Y70 oferă o experienţă vizuală şi auditivă fantastică şi are un display FHD care dă viaţă filmelor şi jocurilor prin culori puternice, claritate şi rezoluţie. Boxele stereo JBL® şi subwoofer-ul cu Dolby® Advanced Audio oferă o experienţă audio excepţională, foarte rar întâlnită pe un laptop. Tastatura iluminată se aprinde în medii cu lumină slabă, iar astfel experienţa vizuală este şi mai puternică.

Cu o greutate de sub 3.4 Kg, Y70 Touch este mult mai subţire şi mai usor decat majoritatea laptop-urilor din clasa sa datorită discului optic care suporta atât DVD, cât şi Blu-Ray. Y70 Touch are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 ore şi opţiuni customizabile de memorie şi capacitate de stocare, cu până la 16GB DDR3L şi 1TB capacitate de stocare SSHD sau 512GB SSD.

Z50-75: Uşor şi subţire, optimizat pentru gaming

Stilatul laptop Lenovo Z50-75 oferă utilizatorilor o experienţă completă de gaming la un preţ incredibil. Subţire de doar 2.5 cm, are un procesor AMD FX-quadcore, o placă video R7-M260DX 2GB şi o grafică API revolutionară care permite jocurilor şi aplicaţiilor să utilizeze CPU şi GPU mult mai eficient, iar astfel performanţa este îmbunătăţită cu până la 60%. Este echipat cu un display superb de 15.6 inch FHD, cu o rezoluţie de 1920X1080, are o memorie de 16GB DDR3L şi oferă opţiuni multiple de capacitate de stocare de până la 1TB HDD sau 1TB SSHD, cât şi boxe Stereo cu Dolby® Home Theater™. Cu aceste caracteristici, Z50-75 oferă utilizatorilor o experienţă de gaming fantastică.

Noul Z50-75 vine la pachet cu două jocuri gratuite şi oferă o selecţie de titluri AAA, precum “Thief” şi “Darksiders”2 , pe care cumpărătorii le pot descărca printr-un site dedicat folosind un cod unic. Această promoţie este disponibila în EMEA doar până pe 31 martie.

ERAZER X310 Experienţă intensă de gaming

Lenovo ERAZER X310 este cel mai nou produs din gama calculatoarelor dedicate gaming-ului. ERAZER X310 are o placă video NVIDIA® GeForce® GTX, un procesor quad-core şi spaţiu de stocare de înaltă viteză de până la 2TB de SSHD sau 256GB SSD. Combinând puterea cu viteza, acest computer le permite utilizatorilor să joace cele mai intense jocuri fără lag. Acest calculator stimulează experienţa de joc prin sistemul de sunet 7.1 Dolby®.

Noua carcasă are lumini LED frontale şi un profil futurist care imită liniile elegante ale armurii unui cavaler. Panoul frontal vine echipat cu un capac ce poate fi deschis cu o singură atingere pentru acces facil şi o gură de ventilaţie ascunsă pentru a menţine device-ul la o temperatură adecvată în momentele solicitante ale jocurilor.

Computerul vine şi cu alte caracteristici precum memorie de până la 32GB DDR3, patru porturi USB 3.0 şi un port USB de încărcare pentru conectivitate maxima.

“Cele mai noi tablete şi PC-uri Lenovo oferă consumatorilor şi mai multe opţiuni din care pot alege device-ul potrivit pentru stilul de viaţă mobil”, spune Jeff Meredith, Vice Presedinte, Marketing, Mobile Business Group, Lenovo. “De la tableta TAB S8 super mobilă la PC-urile pentru gaming Y70 şi ERAZER X310, am optimizat fiecare produs pentru a îndeplini cerinţele consumatorilor.”

“Cu tableta TAB S8 care vine cu procesorul Intel Atom, utilizatorii au libertatea de a experimenta performanţa înaltă cu o durată mare de viaţă a bateriei. Se pot bucura de content-ul pe care şi-l doresc pe noua tabletă cu procesor Intel, inclusiv video-uri şi jocuri”, declară Erik Reid, Vice Presedinte Intel Mobile, Communications Group si General Manager al Tablet Business Unit.

Preţuri şi disponibilitate:

Tableta Lenovo TAB S8 va fi disponibilă la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 199 EURO în magazinele partenere.

Lenovo Y70 Touch va fi disponibil la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 1,299 EURO în magazinele partenere.

Lenovo Z50-75 cu două jocuri gratuite va fi disponibil începând cu luna Octombrie cu două modele, începând de la 599 EURO.

Lenovo ERAZER X310 va fi disponibil în anumite piese la începtului lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 599 EURO în magazinele partenere.

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: