Tefal aniversează 60 de ani de excelenţă şi continuă inovaţie

În acest an se împlinesc 60 de ani, de când Tefal confirmă chiar primele sale obiective: de a fi un simbol al inovaţiei şi de a anticipa nevoile consumatorilor, pentru a le oferi produsele de care au nevoie.

Inovaţia sta la baza strategiei Tefal® încă de la înfiinţarea sa. După obţinerea patentului pentru “tigaia care nu lipeşte” în 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal® în 1956 şi a deschis prima sa fabrica în suburbia Parisului. Este începutul succesului: 100 de tigăi pe zi, cu noul înveliş antiaderent. Inovaţia sa vizează procesul de acoperire al discului de aluminiu cu PTFE, prin tratarea sa cu acid hidrocloric. Rezultatul este o tigaie antiaderentă, ce va revoluţiona vieţile a milioane de familii din întreaga lume, transformând gătitul într-o activitate simpla şi plăcută.

Tefal reţeta succesului: inovaţie continuă

Timp de 60 de ani, procesul neîntrerupt de cercetare şi inovare Tefal a contribuit la creşterea calităţii vieţii consumatorului, ajutându-l totodată pe acesta, să se adapteze mai uşor la tendinţele şi schimbările societăţii.

De la fotografia din 1961 ce o surprinde pe Jackie Kennedy iesind dintr-un magazin din New York cu o tigaie Tefal în mână, la fierul de călcat Supergliss cu talpa din Durilium (un nou înveliş rezistent la zgârieturi şi murdărie), lansat în 1986, la Actifry, atât de celebru acum în întreaga lume, datorită postării din 2013 a celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey pe reţeaua sa de socializare, prin care menţiona cât de mult i-a schimbat acest produs viaţa, Tefal a căutat să-şi asculte întotdeauna consumatorii, tocmai pentru putea anticipa schimbările din stilul lor de viaţă pentru a le oferi produse adecvate noilor cerinţe.

Şi nu are de gând să se oprească aici!

Un an încărcat de emoţii #Tefal60de ani

Pentru a le mulţumi consumatorilor pentru încredere şi loialitate, Tefal® a pregatit pentru acest an o serie de evenimente ce se vor desfăşura atât în mediul online, cât şi în magazine.Ivo Grozdanov

 “În 1963 Tefal a avut strălucita idee de a creea Ziua Clătitelor (Crepe Day). De atunci, în fiecare an pe 2 februarie, Tefal vinde în intreaga lume milioane de tigăi de clătite. Anul trecut, am implementat acest concept şi pe piaţa din România, iar în martie anul acesta vom lansa cea de-a doua ediţie a acestui eveniment atât de apreciat, oferindu-le fanilor noştri produse aniversare exclusive şi pregătindu-le multe surprize şi evenimente cu premii atractive.”, menţionează Ivo Grozdanov, General Manager Groupe SEB, Europa Centrala şi de Sud.

Această prezentare necesită JavaScript.

Accesează viitorul alături de Tefal

Electrocasnicele interconectate reprezintă viitorul. De la oale sub presiune, tigăi şi aparate de gătit digitale, produsele Tefal® care vor fi lansate în perioada următoare, vor permite consumatorilor să-şi adapteze metoda de gătit la propriile ingrediente sau reţete. Aceste produse sunt dezvoltate cu scopul de a face viaţa mai uşoară consumatorilor, ajutându-i să obţină întotdeauna rezultatele dorite.

Despre Tefal®:

Prezent în 120 de ţări, Tefal este lider mondial pe piaţa vaselor de gătit antiaderente şi un furnizor de top al aparatelor de gătit şi cântarelor. Tefal face parte din Groupe SEB, liderul mondial al electrocasnicelor de mici dimensiuni, cu 200 de milioane de produse vândute anual şi aproape 25.000 de angajaţi în întreaga lume.

Visits: 1

Lasă un răspuns