Lenovo aduce experiența superioară a ecranelor tactile cu aplicația WRITEit 2.0

Lenovo a anunțat lansarea WRITEit 2.0 – o aplicație extinsă, de nouă generație, care își propune să valorifice întregul potențial al dispozitivelor cu ecran tactil și al celor care suportă utilizarea pen-urilor. WRITEit 2.0 funcționează cu sistemul de operare Windows (8 și 10), iar utilizatorii pot adăuga un pen digital Lenovo pentru o experiență multimedia superioară.

writeit-X1Yoga-doodle-list

Lenovo a dezvoltat WRITEit 2.0 ca o aplicație software gratuită, pentru a transforma ecranele tactile ale dispozitivelor cu sistem de operare Windows în adevărate pânze virtuale. Cu ajutorului unui pen sau al gesturilor, utilizatorii pot scrie, desena, evidenția, schița sau marca cu ușurință orice pe ecran: documente Word, fotografii, prezentări, pagini web și multe altele. Utilizatorii pot crea chiar și o pânză neagră pentru a scrie sau desena și pentru a da frâu liber creativității. WRITEit 2.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și salva creațiile sub formă de imagini pe care le pot apoi partaja cu alte personae.

WRITEit-2devices WRITEit weatherapp

Instrumentele aplicației includ 12 culori de creion, în trei lățimi, și patru culori de evidențiere, precum și o gumă de șters. WRITEit 2.0 are de asemenea un strat de pânză virtuală pentru adnotări, folosind pen-ul sau gesturile tactile.

Preț și disponibilitate

Aplicația WRITEit 2.0 va fi disponibilă pentru dispozitivele Lenovo cu ecran tactil și pen de scriere cu sistem de operare Windows 8 și 10 începând de luna aceasta. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe website-ul: http://www.getwriteit.com.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Lenovo – 23.02.2016

Visits: 0

Lasă un răspuns