TechHub Meetup: Jocuri in curs de dezvoltare – modul INDIE

TechHub Meetups este o serie de evenimente informale organizate de TechHub București, concepute pentru a reuni specialiști în tehnologie și antreprenori tech cu comunitatea Tech in Bucuresti si in zona. Scopul este de a împartasi cunoștințele și schimbul de experiență pentru a oferi un teren propice pentru rețele de calitate.

Joi, 10 octombrie 2013, undeva in vecinatatea Facultatii de Farmacie, la etajul intai al unei cladiri moderne am luat cunostinta cu cei mai pasionati gameri si dezvoltatori de jocuri romanesti, care constituie o comunitate as putea spune sportiva si in acelasi timp creativa.

De aceea intalnirea informala a fost insotita de ** Robert Muresan , Exosyphen Studios fondator, Dragos Inoan ** din Dream Builder Studios și Dan Dimitrescu de la Jocurile Killhouse, într-o discuție moderată de ** Bobby Voicu **Co- fondator si CEO al Mavenhut,

Discutiile initiate au fost despre provocările și recompensele de a dezvolta jocuri independent, cu privire la importanța de a alege canalele potrivite pentru distribuția digitală și multe alte aspecte care decid soarta unui joc indie.

Romania este o piata aparte decat in toata lumea. Aici nu prea se plateste munca dezvoltatorilor in schimb pasiunea pentru jocuri este la cote inalte in Romania.

De acest lucru m-am lamurit privind la cat de diversi erau cei prezenti la meetup, si privindu-le fata luminoasa atunci cand se discuta despre jocuri.

Romania nu este piata de jocuri insa este PRO.

Visits: 0

Lasă un răspuns