Happy GO primul SMARTPhone de la Evolio

Evolio lansează primul său smartphone, Happy

Evolio a lansat primul smartphone din oferta sa, denumit Happy GO, cu preturi de la 799 lei, care este și primul telefon de pe piata cu soft de navigare si harti preinstalate. Telefonul este dual sim și este construit pe cea mai noua platforma hardware, Mediatek 6589 cu procesor quad-core.

Happy GO are deja preinstalate soft de navigatie si harta completa a Europei, utilizatorii nemaifiind nevoiti sa achizitioneze separat licente sau alte aplicatii in acest sens. In plus, cu ajutorul receptorului GPS, a softului si hartilor aferente, nu va mai fi nevoie de o conexiune de date pentru pozitionare geografica. Telefonul are un sistem de operare Android 4.2, procesor Quad core 1,2GHz, accelerator grafic PowerVR si permite folosirea unui singur echipament pentru utilizarea a doua retele de telecomunicatii, fiind dual sim.

„Asa cum arata si numele aparatului, Happy GO, dorim sa aducem cat mai multe clipe de bucurie clientilor nostri atat prin folosirea functiilor extrem de utile, cum este softul de navigatie, cat si a celor de divertisment, camera foto, aplicatii social media, ecran performant. Suntem convinsi ca prin caracteristicile sale si pretul accesibil, telefonul va fi extrem de apreciat de persoanele interesate de navigatie GPS, dar si de studenti, si tineri in general. Happy GO va fi considerat drept cea mai buna alegere de cei care apreciaza un raport corect intre calitate si pret si care acum descopera sau invata sa beneficieze de avantajele folosirii unui smartphone”, a declarat Liviu Nistoran, Director General Televoice (foto).

Alte atuuri ale Happy GO sunt camera principala de 8 Mpx, cu care se pot face fotografii exceptionale, si ecranul HD de 4.5″ (cu rezolutia 1280x720p) cu cea mai mare densitate de pixeli per inch a unui telefon romanesc, de 326PPI, oferind o claritate deosebita imaginilor vizualizate. De asemenea, Happy GO are preinstalate o serie de aplicatii utile, printre care PresaOnline dar si aplicatii social media, iar utilizatorii lui vor avea acces gratuit o luna la abonamentele video TV+Avantaj+Filmbox prin intermediul aplicatiei SeeNow. Telefonul permite conectare Wi-Fi si accepta o memorie externa MicroSD de pana la 32 GB.

Happy GO cantareste aproximativ 115 grame, are dimensiuni de 131,5*69*8,9 mm si poate fi achizitionat impreuna cu un carkit (suport si incarcator auto) si o gama variata de carcase si huse de protectie, disponibile pe www.evolioshop.com.

Telefonul este disponibil si in varianta simpla, fara soft de navigatie si harti, sub numele Happy, si incepand cu 9 octombrie se poate achizitiona online de pe www.evolioshop.com si www.emag.ro, urmand ca, din 15 octombrie sa fie disponibil si in retelele de retail partenere.

Sursa: comunic.ro

Visits: 0

Lasă un răspuns