Tech Intelligence Conference si topul celor mai iubite marci tech

Revista Biz a prezentat pentru al doilea an consecutiv topul Cele mai iubite marci tech realizat de Unlock Market Research
Pe primele locuri in Top 30 cele mai iubite marci tech se afla Samsung, urmat de Apple, Sony, Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

top10_tech
Pentru al doilea an consecutiv Samsung ocupa primul loc in topul celor mai iubite branduri tech de catre romani, eforturile de marketing combinate cu oferta variata a brandului spunandu-si din nou cuvantul.
Apple a urcat pe 2, punctand foarte mult la capitolul aspirational si din cercetarea Unlock Marketing Research a rezultat faptul ca produsele gigantului american sunt tot mai folosite de catre romani. Pe locul trei este Sony, brand aflat in plina redefinire a portofoliului de produse – a renuntat recent la gama de PC-uri Vaio si vrea sa devina un jucator important in zona de smartphone si tablete.
Pe locul 4 intra primul concurent din zona de software, Google. Gigantul internetului nu avea cum sa nu fie un brand apreciat de romani, avand in vedere ca-i ajuta sa navigheze prin lumea tot mai complexa din online. Microsoft vine pe 5, lucru asteptat avand in vedere popularitatea sistemului de operare Windows pe piata locala. Urmeaza HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.
Intregul clasament, metodologia si concluziile topului se gasesc pe www.revistabiz.ro. Rezultatele studiului pot fi citite integral in revista Biz nr. 262 disponibila la vanzare in reteaua Inmedio.
Studiul a fost lansat in cadrul Tech Intelligence Conference, eveniment ce a avut loc astazi, 4 aprilie 2014, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

4 Aprilie 2014 – Bucuresti – Revista Biz

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: