PPC Hot Seat Martie 2014 la Impact Hub Bucuresti

Fiindca incet, incet am devenit posesorul unui blog si multa lume mi-a confirmat ca este posibil sa se poata castiga ceva din treaba asta, eu sunt omul care nu zic nu atunci cand ar fi vorba de vreun castig. Acum nu imi dau seama si cum s-ar putea castiga din nisa mea dar macar am avut curiozitatea sa ma informez.

Si uite asa am ajuns Impact Hub la intalnirea cu specialistii “PPC Hot Seat Martie 2014”.

Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC).

Cei trei specialisti prezenti pentru a oferi audit si consultanta au fost:

Marius Lazarescu  – General Manager Today’s. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si bugete gestionate de peste 1.000.000 euro, Marius Lazarescu conduce una din agentiile de top din Romania.

Cristian Ignat – PPC Marketing Manager 2Parale. Cristian conduce cu succes divizia de PPC a 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din tara, iar cei peste 7 ani de experienta in domeniu isi spun cu siguranta cuvantul.

Cornel Coman – Specialist PPC in cadrul agentiei WebDigital si totodata certificat  Google AdWords Individual. De un an si cateva milioane de click-uri construieste si optimizeaza campanii PPC. Impreuna cu echipa WebDigital, el  a gestionat  cu succes peste 50 de conturi si a obtinut rezultate apreciate de catre clienti.

Si s-au discutat multe lucruri interesante si la obiect pe marginea siteurilor prezentate. Specialistii au oferit solutii la obiect incepand de la asezarea in pagina, pana la utilizarea unor cuvinte cheie mai adecvate. Mai jos va prezint si cateva poze de la eveniment. Pentru cei interesati sa participe la astfel de evenimente SEMRo pot plati o taxa de 50 RON insa au parte de un sfat util pentru activitatea lor.

Visits: 0

Lasă un răspuns