Bluetooth Audio Adapter de la Logitech pentru boxele tale

Logitech lansează noul Bluetooth Audio Adapter, dispozitiv care îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a-ţi transforma boxele preferate într-un sistem audio wireless pentru tableta sau smartphone-ul tău. Adaptorul audio compact beneficiază de conectivitate Bluetooth multipoint şi posibilitatea de a-l conecta până la două dispozitive cu o singură atingere.

image002

“Smartphone-urile devin un device preferat de tot mai mulţi utilizatori pentru stocarea şi audiţia muzicii, iar acum, cu ajutorul adaptorului audio Bluetooth de la Logitech, poţi asculta piesele preferate la boxele de la PC sau la sistemul home stereo”, spune Alexandru Mazilu, Retail Account Manager în cadrul Logitech România. “Setările simple de care dispune dispozitivul face ca muzica sa fie redată wireless fără întreruperi de la smartphone-uri şi tablete la orice sistem audio cu fir, pentru o experinţă audio de calitate.”

Tehnologia Bluetooth multipoint permite conectarea la două device-uri simultan şi poate transmite semnal audio de la oricare dintre ele prin apăsarea unui buton, oferind astfel experienţa ascultării playlist-ului preferat pe smartphone sau a vizionării unui film pe tabletă. Când dispozitivul este scos din aria de semnal, re-conectarea automată vă oferă o experienţa audio fără probleme.

Prin simpla ataşare a adaptorului la boxe, folosind un cablu RCA analog standard sau un cablu de 3.5 mm, utilizatorul poate asculta şi controla muzica prin intermediul unei conexiuni sigure
de la o distanţă de 15 m. Pentru a oferi o acustică de înaltă calitate, adaptorul Bluetooth Logitech
este acordat la nivelul impus de de laboratoarele Logitech, astfel că, indiferent de provenienţa
sistemului audio, sunetul nu va fi compromis.

Preţ şi disponibilitate
Logitech Bluetooth Audio Adapter va fi disponibil în România din luna mai la un pret recomandat de 199 Lei.
Despre Logitech
Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Bucureşti – 4 aprilie 2014– Logitech

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: