Tastatura Logitech K830 Illuminated pentru un confort mai bun

Logitech aduce în România, un dispozitiv perfect pentru cei care doresc să se bucure de conţinutul de pe computer pe televizor. Tastatura reîncărcabilă dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansată, astfel încât utilizatorii să poată controla conţinutul multimedia, aşezati în pat sau pe canapea.

Logitech K830_2
“Din ce în ce mai mulţi utilizatori doresc o modalitate simplă pentru a accesa filmele, programele TV, muzica şi fotografiile cu ajutorul PC-ului conectat la televizor,” a precizat Alexandru Mazilu, country manager pentru Romania şi Bulgaria în cadrul Logitech. “Illuminated Living-Room Keyboard K830 este concepută pe baza acestui set-up. Tastele illuminate şi design-ul premium se integrează perfect în atmosfera oricărui living; K830 este o tastatură perfectă pentru utilizatorii de HTPC”.


Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat în funcţie de cantitatea de lumină din încăpere, astfel încât să poţi tasta fără efort în orice condiţii de iluminare. Tastele se luminează atunci când utilizatorii tastează. Când aceştia se opresc din scris, tastele se vor stinge după cinci secunde pentru a reduce consumul de energie.
Destinat spatiilor moderne, această tastatură este compactă şi uşoară, cu taste fine ce sunt optimizate pentru accesul divertismentului de pe televizor. Cu Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830, poţi naviga cu ajutorul unei conexiuni rapide cu computerul de la o distanţă de până la 10 metri, datorită receiver-ului Unifying ce oferă conectivitate wireless 2.4GHz. Tastatura este de asemenea reîncărcabilă, astfel încât utilizatorii nu vor trebui să aibă grija bateriilor.
Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este disponibilă în România la un preţ recomandat de 459 Lei.

Bucureşti, 30 mai 2014 – Logitech

Hits: 10

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: