Sistemul audio HiFi SHARP XL-HF401PH de calitate la review

Pe vremuri cand discoteca era un motiv de intalnire pentru tineri pentru a socializa cel care avea o combina audio era dintr-o categorie sociala aparte. Performantele audio de atunci erau destul de limitate pentru categoriile mass market iar preturile pentru performante superioare chiar cresteau exponential pentru realitatile tehnologice de atunci. Nu spun ca de multe ori am incercat sa realizez practic mai multe amplificatoare audio de diferite puteri insa niciodata nu reuseam performanta amplificatoarelor moderne de acum datorita calitatii componentelor utilizate, chiar cu toate calculele matematice cele mai potrivite, la acea vreme tehnologia lasa de dorit.

Atunci cand am primit la teste sistemul audio HiFi SHARP XL-HF401PH si calitatile sale pe care le ofera utilizatorului sunt aici. Mi-am dat seama de timpul care s-a adaugat si cresterea calitativa a constructiei acestora. Si chiar nu mi-a parut rau ca timpul a trecut.

Sistemul stereo HiFi Component cu o calitate excelentă a sunetului și un design elegant. Conectivitate wireless caracteristici, inclusiv Airplay pentru iPod touch / iPhone / iPad & DLNA pentru streaming de muzica de pe dispozitive compatibile DLNA.

Va puteti delecta cu muzica de pe CD, iPhone sau radio, in timp ce dispozitivul  iPad2 se va incarca prin USB-gazda. Suportul iPad2 face deja parte din accesorii! Terminalul pentru andocarea superioara a dispozitivului iPhone este deja acoperit cu o carcasa solida anti-praf. O mai buna performanta a bassului este disponibila prin conectarea unui subwoofer activ la iesirea separata pentru subwoofer. Bucuraţi-va de muzica preferata de pe un CD / CD-MP3 / WMA, sau de pe tunerul RDS FM incorporat, echipat cu 40 de presetari. Functia ASPM va cauta si memora cu usurinta toate posturile radio disponibile. Terminalul de tip elicoidal pentru difuzoare (cablu difuzoare de max. 2,5 mm) reprezinta cel mai bun mod de conectare a difuzoarelor, iar amplificatorul de 2x 50 waţi RMS va oferi o dinamica totala. In fine, dar nu si cele din urma, difuzoarele pentru frecvente inalte de tip Soft Dome, pe 2 cai, de 2,5 cm, wooferele de 12 cm si bassul reflex vor reda muzica preferata la cel mai înalt nivel de acuratete.

Integrarea in retea, prin intermediul WiFi, deoarece sistemul aduce un modul integrat cu același, astfel de  sistem compact hi-fi de fapt, se poate plasa oriunde in casa, fara griji fata de o retea de cablare corespunzator. In reteaua sistemului de la Sharp actioneaza inițial ca un certificat client UPnP sau DLNA de streaming clasic care poate accepta continutul de la un NAS, deci o solutie de stocare de retea centrala, ci, de asemenea, de la orice PC sau Mac, cu software-ul adecvat. Aceasta, desigur, include smartphone-uri si tablete, cu exceptia cazului in care au o aplicație corespunzatoare, astfel încat trebuie sa se bazeze exclusiv pe Apple. Acest lucru este valabil si pentru dispozitivul in sine, care se face de catre producator de metal si trebuie sa aiba o fata deosebita de înalta calitate. Clientul are de ales intre o varianta in argintiu titan si negru. Difuzoarele au in fiecare caz culoarea in negru. Sistemul masoara 215 x 136 x 335 mm si are 2.7 kg. Pachetul de vanzare include, de asemenea, o telecomanda cu infrarosu este inclusa.

Hits: 10

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: