Cand nevasta este acasa …ioteo…si ai vazut-o

Recunosc prima oara am aflat de ioteoCAM  la Moble: Next 2014 unde am participat in aceasta primavara in calitate de blogger.

Am inregistrat la fata locului si prezentarea lui Victor Mihaiu de la ioteo si cred ca este cel mai elocvent sa il las pe el sa prezinte avantajele pachetului de vanzare ioteoCAM asa cum apare expus in videoclipul de mai jos.

 

Cand am vazut acest proiect recunosc, asa cat sunt de iubitor mi-a venit in minte ca este cel mai simplu mod de a afla de cei dragi fara a mai trebui sa ii sacai la un telefon si sa-i deranjez din activitatile lor zilnice. De altfel este si un mod discret de a afla cum se desfasoara lucrurile acasa, un spionaj la un nivel minimal, si in acelasi timp, daca este vreun pericol sa il poti inregistra remote fara a da catusi de putin de banuit.

Ceea ce ma entuziasmeaza cel mai mult este faptul ca poti instala rapid aceasta camera daca ai la dispozitie o priza de curent electric, si o conexiune prin cablu la router bineinteles la Internet si foarte putina pricepere in a face conexiunea cu programul de gestiune a imaginilor conectat la serverul din Paris, acolo unde se vor stoca toate imaginile pe timp de 30 de zile.

Fireste ca este nevoie si de un abonament de date la un operator de telefonie mobila local cu acoperire 3G pentru a putea urmari in timp real fiecare gest de pe displayul Smartului tau cu sistem de operare Android sau IOS atunci cand vei primi o notificare prin email datorita senzorului de miscare de pe ioteoCAM.

Avantajul este ca aceasta camera se va activa la detectarea miscarii chiar si pe intuneric functionand si in infrarosu.

Nici urmarirea de pe o tableta, PC sau MAC nu este exclusa ceea ce ofera o flexibilitate marita pentru cel ce va folosi acest sistem conectat in cloud.

Deci nevasta pregateste-te…ca vine ioteoCAM.

Hits: 4

2 comentarii la „Cand nevasta este acasa …ioteo…si ai vazut-o

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: