Targul de turism 2013…proiectul unei vacante mult visate

O invitatie de la Happy Tour m-a adus prin inregistrarea pe siteul lor la o vizita neasteptata, la Targul de turism ce s-a desfasurat anul acesta intre 14 – 17 martie, aflat la ROMEXPO, la a 29 – a editie.

Ca parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2013, Targul de turism se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, bancilor si societatilor de asigurari, companiilor aeriene, etc.DSCN7849

Desi s-a desfasurat in vreo sase standuri expozitionale, s-a dovedit a fi neincapator pentru lumea ce s-a aratat interesata sa isi proiecteze vacanta mult visata.

Si nu pot spune ca Targul de turism nu a fost atractiv, insa ofertele mult visate nu au fost la nivelul atat de mult mediatizat in sensul ca nu s-a adresat chiar tuturor buzunarelor.

Primul loc unde am intrat spre a obtine o oferta de la J `Info Tours a fost un fiasco din punctul meu de vedere oferta de 800 de EURO pentru o saptamana in Bulgaria la Sunny Beach mi s-a parut cam piperata chiar si pentru o perioada extrasezon cu transport propriu si fara loc de parcare in conditii all inclusive.

DSCN7733

La urma urmei acesta este avantajul unui targ si anume ca poti compara ofertele intre ele si poti alege.

Majoritatea optiunilor pe care le poate avea un turist roman nu sunt chiar atat de variate. Cateva destinatii in jurul Romaniei: Bulgaria, Grecia, Turcia , Croatia, Ungaria, Cehoslovacia, Spania, Portugalia. Interesante mi s-au parut si destinatiile din Malta, Cipru, Creta, Tunisia si chiar Israel.

Cateva destinatii catre obiective din Romania unde pot apela si la turismul rural situate la munte ori la mare.

Dar si destinatii situate in America sau Australia.

Dupa cele inspectate prin targ mi-am cladit o impresie cel putin despre ceea ce voi face in vara aceasta si anume voi continua sa apelez la serviciile booking.com unde de fiecare data am beneficiat de oferte foarte bune dar si un touroperator pe care l-am cunoscut cu aceasta ocazie: travelsale.ro unde am fost asigurat ca pot obtine oferte foarte avantajoase mai catre orice directie.

De asemenea tin sa apreciez si standul gazdelor mele de la Happy Tour care in primul rand aveau un design foarte dragut dar si o prezentare a ofertelor foarte atractiva.

Galeria cu expozantii o puteti urmari cu click aici.

O destinatie fabuloasa este Spania. Ar trebui sa-mi rezerv din timp bilete pentru Barcelona. Daca vreti sa achizitionati un bilet de avion, va recomand site-ul www.e-avion.ro.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: