dEVOlution un program EVOLIO de parteneriat pentru tablete si smartphone-uri

Numit dEVOlution”, acest program permite firmelor specializate de software, dar si dezvoltatorilor independenti sa obtina o serie de beneficii cum ar fi: subventii de tip „succes fee” intre 500 si 1500 de euro, revenue sharing pentru aplicatiile preinstalate pe tabletele Evolio, furnizarea de notebook-uri si tablete la preturi subventionate si promovarea ca partener Evolio in comunicate de presa, social media, on-line etc.

„Prin initiativa dEVOlution, Evolio isi propune sa impulsioneze industria romaneasca de software pentru Android, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de a accesa direct o piata de zeci de mii de utilizatori prin intermediul tabletelor si ecosistemului Evolio. In plus ne vom implica prin sustinerea financiara si promovare pentru acele start-up-uri care dovedesc potential” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

DSCN7258

Conditiile de inscriere in program sunt: dezvoltatorul sa fie persoana fizica sau juridica romana si sa aiba cel putin o aplicatie publicata in Google Play sau Appstore, aplicatiile sa se bazeze pe concepte originale, sa livreze continut/entertainment de calitate, interfata grafica sa fie intuitiva si cu un design atractiv. Un atu vor avea acele aplicatii care imbina conceptul de travel & fun, Evolio avand mai multe modele de tablete cu receptor GPS integrat.

Mai multe detalii pe www.evolio.ro/blog

Views: 0

Lasă un răspuns