Tableta UTOK iQ700 ‎de zi cu zi la review

Lansata inca din 2014 lucru despre care am scris aici, iata ca a ajuns in sfarsit si la mine in teste, dupa mai bine de un an, mult dorita tableta a celor de la UTOK.

Te poti intreba oare ce iti poate aduce o tableta UTOK IQ700 nou sa te surprinda. Raspunsul este desigur un procesor Intel Atom Z3735G tactat la 1.33 GHz insotit de un chipset video Intel Gen7, Quad Core 646MHz sub carcasa, care se misca destul de fluent, incat sa iti ofere o experienta buna chiar si intr-o configuratie mai cazona considerata de unii fani de gaming. M-am bagat la un Real Racing 3 si mi-am dat seama ca o astfel de imperechere de producator duce la performante nebanuinte chiar si pentru un sistem de operare Android 4.4 KitKat ce nu este chiar la ultimul update. Joaca a fost foarte atractiva pentru ca ecranul, touchscreenul si senzorii sunt extrem de responzivi incat tableta da un nume bun acestei configuratii Intel.

Dar sa o luam in ordine cu unboxingul pe care il puteti vizualiza mai jos in galerie:

Asa cum se poate observa continutul pachetului de vanzare: tableta UTOK iQ700, incarcator, cablul USB, cablul OTG, manualul de utilizare, garantia extensibila la 5 ani sunt cam toate lucrurile de care ai nevoie sa pornesti in utilizare.

In mana e clar ca se simte destul de bine si desigur pentru ca materialele o permit. Si rotind prin mana tableta ce putem sa observam: lateral dreapta butonul power on/off, jackul de casti audio, conectorul micro USB de alimentare/date, slotul micro SD de memorie externa, butonul de volum +/-, pe spate camera de 2 MPx, pe fata displayul IPS de 7″ 1024 x 600 px, si camera frontala de 0,3 MPx. Cam ce gasesti in mod obisnuit la o tableta de buget.

Procesorul este Intel Atom Z3735G tactat la 1.33 GHz insotit de un chipset video Intel Gen7 Quad Core 646MHz, insotit de memoria RAM 1 GB DDR 3 asigura performante foarte bune, navigarea in browser si rularea aplicatiilor multimedia sunt foarte fluente, fara niciun pic de lag. Optiunile de conectare ale tabletei sunt Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 si slot Micro USB, deci nicio optiune de conectare la o retea de operator.

Desi nicio tableta de buget nu exceleaza in camerele din dotare eu mi-am facut datoria si de data asta cu galeria foto.

Si chiar si un video.

Odata cu IQ 700 vin gratuit cateva aplicatii utile:Elefant – 100 de carti in format electronic, Seenow – abonament de o luna de zile TV + Filme, Zonga – abonament de o luna de zile „Zonga Full”, acces la aplicatia sociala Getlokal.

Autonomia la cei 3000 mAh nu exceleaza insa este in media acceptabila pentru un utilizator de multimedia. Filmele, melodiile si fotografiile tale preferate vor rula astfel incat sa nu te deranjeze cu cele 4-5 ore de utilizare intensiva.

Hits: 0

0 comentarii la „Tableta UTOK iQ700 ‎de zi cu zi la review

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: