Primul convertibil Ultra HD 4K de 12.5” – Toshiba Satellite Radius 12

Toshiba Europe GmbH anunta astazi Satellite Radius 12, ce ofera o combinatie fara precedent de flexibilitate, mobilitate, performanta, optiuni impresionante de ecran si cea mai recenta functionalitate Windows 10. Cu cinci moduri diferite de utilizare, Satellite Radius 12 este dispozitivul premium potrivit in orice situatie. la birou, acasa sau in miscare. Aceasta versatilitate este completata de optiunea unui ecran Ultra HD 4K ce ofera claritate incredibila. permitand utilizatorului sa roteasca ecranul pentru vizionare la calitate cinematica si cu divertisment captivant la indemana.

SatelliteRadius_12P20W-C_360degree_rotation_Aug15_02_Win10screen

Sandor van der Ham, Vicepresedinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH declara: “Suntem mandri sa fim primii care lanseaza un convertibil Ultra HD 4K de 12.5” si am lucrat indeaproape cu partenerii nostri cum ar fi Microsoft Corp. si Intel pentru a include cele mai noi tehnologii. Utilizatorii vor putea beneficia de functionalitate completa Windows 10, in timp ce experimenteaza puterea procesoarelor Intel® CoreTM din a 6-a generatie. Cu Satellite Radius 12 satisfacem cerintele si nevoile pasionatilor de tehnologie care nu fac compromisuri in ceea ce priveste puterea de calcul si confortul pentru munca sau divertisment.”

“Toshiba a realizat investitii semnificative pentru a livra o experienta de utilizare exceptionala odata cu portofoliul sau de dispozitive cu Windows,” declara Peter Han, Vicepresedinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Toshiba Satellite Radius 12 ofera o experienta optimizata ce permite clientilor sa beneficieze de cateva din noile caracteristici interesante ale Windows 10, inclusiv Windows Hello.”

Vizualuri impresionante si claritate audio
Fiind primul laptop convertibil de 31.75 cm (12.5”) cu un ecran Ultra HD 4K din lume, Satellite Radius 12 ofera un nivel exceptional de calitate a imaginii, intr-un dispozitiv atat de mobil si versatil. Cu de patru ori mai multi pixeli decat Full HD, utilizatorii se pot astepta la claritate de patru ori mai buna, astfel ca detaliile vor fi mai usor de observat. Culorile de pe ecran sunt calibrate si certificate de Technicolor, impreuna cu Chroma Tune™ pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor sa aleaga cele mai potrivite setari de culoare pentru continutul vizualizat. Disponibil si cu optiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel inalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afara si tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorita naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiaza de Corning® Gorilla® Glass NBT™, oferind rezistenta superioara impotriva defectiunilor si protectie.

Pentru a completa pachetul de divertisment, difuzoarele incorporate harman kardon® cu DTS Studio SoundTM sunt montate pentru a oferi calitate audio clara si naturala, fie ca se vizioneaza un film sau se asculta muzica. In plus, muzica wireless prin Bluetooth® Link permite utilizatorilor sa redea melodiile preferate prin difuzoarele Satellite Radius 12 de pe un smartphone compatibil sau tableta.

Performanta premium
Echipat cu procesoare Intel® din noua generatie 6, pana la CoreTM i7, ofera performante premium, inclusiv grafica impresionanta si video captivant, precum si functionalitate completa Windows 10. In combinatie cu un Solid State Drive (SSD) super rapid de pana la 512GB si 8GB RAM, Satellite Radius 12 ofera performante fluide ce duc activitatile multi-tasking si divertismentul la un nou nivel.

Optiunile de conectivitate sunt caracterizate si de cele mai noi tehnologii, inclusiv un nou port super rapid USB 3.1 Type-C Gen 2 cu pana la 10 Gbps transfer pentru accesarea rapida a fisierelor si poate fi folosit in orice pozitie a ecranului. Impreuna cu alte optiuni de conectivitate, Satellite Radius 12 beneficiaza si de Intel® Dual Band Wireless-AC pentru capabilitati de comunicare ultra-rapide.

Ce e mai bun din Windows 10
Cu Windows 10, Satellite Radius 12 beneficiaza de cea mai buna functionalitate si este primul model Toshiba din Europa ce include astfel de caracteristici. Continuum permite o tranzitie fluida pentru continut si aplicatii atunci cand schimbati modul de utilizare al dispozitivului intre laptop si tableta. Usurinta utilizarii este imbunatatita odata cu includerea Windows Hello pentru autentificare biometrica, cum ar fi recunoasterea faciala pentru login in combinatie cu camera web HD incorporata. Extinzandu-se si la alte modele Toshiba din 2015 cu Windows ce sunt dotate cu buton de acces rapid la Cortana , Satellite Radius 12 include o tasta dedicata si beneficiaza de Cortana ce ofera performanta acustica excelenta, chiar si in cele mai dificile conditii, cum ar fi niveluri ridicate de zgomot sau distante mari.

Flexibilitate si mobilitate radicale
Oferind intreaga productivitate a unui laptop premium, impreuna cu capabilitatile de divertisment ale unei tablete mai mari, Satellite Radius 12 este ideal pentru cei care au un ritm de viata alert, permitandu-le trecerea usoara de la munca la joaca. Cu o grosime de doar 15,4 mm si o greutate de la doar 1,32 kg, Satellite Radius 12 este usor de transportat si de utilizat in miscare, oferind pana la 8 ore durata de viata a bateriei. Balamaua la 360 de grade ce permite utilizarea in cinci moduri diferite – laptop, tableta, tabletop, prezentare si audienta – ofera utilizatorilor mobilitate completa in orice situatie. Cu un design elegant, finisaje Satin Gold din aluminiu periat si tastatura insulara iluminata ce include un touchpad precis ce suporta noile gesturi pentru Windows 10, Satellite Radius 12 va face impresia corecta in orice scenariu.

Toshiba Satellite Radius 12 va fi disponibil in Europa din al patrulea trimestru al anului 2015.
Toshiba Satellite Radius 12:
• Display: 31.75cm (12.5″) Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) sau Full HD (1920 x 1080) 10 finger touch LED display cu 350 NIT si tehnologie IPS cu Corning® Gorilla® Glass NBTTM
• Modelele Ultra HD includ tehnologia de calibrare a culorilor certificata de Technicolor si ChromaTuneTM pentru software Toshiba
• Procesoare: pana la Intel® CoreTM i7 din generatia a 6-a
• Grafica: Intel® HD Graphics 520
• Stocare: pana la 512 GB M.2 SATA SSD
• Memorie: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) onboard
• Conectivitate: 2x USB 3.0, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbps support), Intel® Dual Band Wireless-AC, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, 1x HDMI® cu iesire 4K
• Sistem de operare: Windows 10 64-bit
• Audio: difuzoare stereo harman kardon® incorporate cu DTS Studio Sound™, wireless music via Bluetooth® Link
• Durata de viata a bateriei:
• Modelul Full HD: pana la 8 ore
• Modelul Ultra HD 4K: pana la 6 ore
• Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
• Dimensiuni: 299.5 x 209 x 15.4mm
• Greutate: de la 1.32 kg

Bucuresti, Romania, 3 septembrie 2015 – Toshiba Europe GmbH

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: