Sufletul iubitei ca un candelabru

Lumina nu este un lucru obisnuit. Pentru ca lumina este trofeul cel mai pretios adus de catre om pe Pamant, ca sa-i imbunatateasca viata, si sa-i dea un sens pozitiv, psihic modului sau de a trai in special cand acesta este inconjurat de intuneric. Este si vorba aceea ca nu este nevoie decat de o scanteie pentru ca omul sa devina fericit. Cu atat mai mult va fi atunci cand se va intalni cu aceste minunate corpuri de iluminat, care sunt operele unor renumiti designeri si creatori europeni.

In lumea asta sunt lucruri delicate, asa, cum este sufletul iubitei. Ea este iubitoare de frumos si tot ceea ce o inconjoara trebuie sa aiba aspectul cel mai atractiv si totodata, sa fie si de utilitate maxima. Nimeni ca ea nu stie sa aleaga si sa decoreze casa in care locuim, pentru ca, in fiecare incapere pe care o avem, trebuie o personalizare aparte, in asa fel incat, sa iti faca placere sa te reintorci acasa, dupa o zi extenuanta la serviciu, si sa nu te plictisesti niciodata.

Spun ca alegerea este o foarte mare problema. Pentru ca sa alegi o lustra de exemplu, deoarece, toate sunt extraordinar de frumoase si par a se potrivi cu dormitorul. Dintre atatea voi ce ati cumpara? Eu le-am admirat pe acestea de la SmartLighting, fiindca au calitate recunoscuta si o atractivitate aparte.

 

Ramai blocat atunci cand ai de ales dintre atat de multi producatori de top europeni: BEJORAMA, BOHEMIA CHRYSTAL, CANDELLUX, EGLO, IDEAL LUX, VALENCIA LIGHTING, in diferite stiluri de fabricatie: cristal, cristal BOHEMIA, cristal SWAROVSKI, suflate cu aur, LED, suspendate. Un barbat singur nu se va descurca, in atat de multi parametri ai frumusetii, dar, iubita lui in mod sigur, va gasi alternativa castigatoare.

Sau poate vrei sa decorezi sufrageria cu un candelabru pentru ca, acesta se potriveste cel mai bine cu sufletul iubitei, dar si cu modul tau personal de a-ti decora interioarele.

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: