Fiecare copil are Pinata lui

Copilaria este minunata pentruca este unica. Jocurile si jucariile sunt unice pentru ca nu se vor mai repeta niciodata si pentru ca sunt creatiile copiilor si a viziunii lor despre lumea inconjuratoare. Dar si a adultiilor care ii ajuta sa isi desavarseasca propria lor personalitate atunci cand vor ajunge mari.

Articole de petrecere

De aceea copiii isi doresc mereu jucarii originale asa cum sunt pinata si accesorii pentru pinata care vor dezvolta imaginatia si pofta de joaca dar si entuziasmul pentru a trece la un nivel superior de joaca.

Fiecare pinata este o sarbatoare pentru cei mici pentru ca sunt extraordinar colorate si realizate din punct de vedere plastic.

Pinata  Mickey Mouse Clubhouse - 46cm x 65cm

Pinata Mickey Mouse Clubhouse – 46cm x 65cm este si un joc minunat ce antreneaza copilasii de varste mai micute si se desfasoara dupa anumite reguli prestabilite, obisnuindu-i sa fie ascultatori si ordonati. Pinata se orneaza cu anumite cadouri urmand ca fiecare participant sa se aseze sub pinata. Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti prin numaratore colectiva pana la 10.
In tot acest timp jucatorul trebuie sa gaseasca o panglica si sa traga de ea. Doar una din panglici va putea sa desfaca partea de jos a Pinatei si astfel toate cadourile se vor imprastia pe podea. Daca in timpul ce ii este alocat, jucatorul nu reuseste sa gaseasca o panglica, urmeaza la rand alt copilas. Dupa ce unul din copii trage de panglica corecta si toate cadourile din Pinata vor cadea si se vor imprastia pe podea, atunci toti ceilalti copii vor trebui sa se grabeasca ca sa adune cat mai multe cadouri.
Dar si mai educativ ar fi daca aceste pinata ar fi direct confectionate si colorate de copii utilizand un Set de 6 vopsele Grimas – culori asortate de 2,5 ml pentru ca sunt de o calitate aparte pregatite gata de a fi utilizate.
Set de 6 vopsele Grimas - culori asortate de 2,5 ml
Asa sunt culorile copilariei si trebuie sa ramana asa, pentru ca frumusetea colpilariei sa nu dispara niciodata.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: