Litera…in doua

Sunt un om liber si imi exprim o preferinta, atunci cand doresc sa ma informez. Cartea trebuie sa aiba o litera dublata, fiindca si in realitatea zilelor noastre toate lucrurile bune sunt cele pereche. Adica, o litera tiparita pe format fizic, deci pe hartie, si aceiasi litera, in format electronic, asa cum le poti gasi pe mijloacele electronice de stocare actuale. Caci, numai asa, o carte devine nemuritoare, intr-adevar in constiinta cititorului si in modul sau de a citi. Cartile culturale sunt tocmai acelea, care dau dimensiunea educatiei, si, de aceea, acestea ar trebui sa isi pastreze formatul clasic, asa cum procedeaza reteaua de librarii cu acoperire nationala Litera. Pentru ca intotdeauna un lucru palpabil da senzatia de stabilitate si statornicie.

lib1Sa nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic impotriva Ebooks, care sunt promovate de catre aceeasi librarie, cu toate ca, acestea sunt cu mult mai usor de comandat si prin plata digitala, si foarte usor poate fi download-ata direct pe device-ul tau, mobil, de companie. Este greu de ales una sau alta dintre variante mai ales atunci cand amandoua sunt remarcabile si se pot adapta perfect modului tau de a citi, stilului sau personal de viata.

Cand ai o carte, indicat ar fi sa o ai si pe a doua, pentru ca lectura ta sa fie mai sigura si in acelasi timp, mai flexibila. Merg mai mult, pana acolo, incat, imi permit sa le recomand celor de la Litera, ca atunci, cand vor livra prin sistemul lor online, bine pus la punct, o carte in format fizic, automat sa livreze si un format digital, mai ales ca tehnologia o permite.

lib2

Pentru ca nimic nu poate fi mai placut, decat o experienta cu o carte de la Litera ce poate fi la dublu, atat ca valoare literara dar si umana.

Si daca vei vrea sa lasi ceva urmasilor tai, nimic nu se poate compara cu o carte intr-o biblioteca.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: