Standul Mercedes la SAB&A 2012

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss a fost produs intr-o editie limitata de 75 de exemplare, fiecare model fiind oferit celor mai loiali si uzuali clienti la un pret de 750.000 euro dar existand si modele al caror pret a depasit 1 milion de dolari pentru fiecare exemplar. Modelul este dedicat celebrului pilot Stirling Moss si celebreaza incheierea parteneriatului dintre Mercedes si McLaren. Mercedes Benz SLR Stirling Moss poate atinge viteza de 100 km/h in 3.5 secunde, iar viteza maxima este de 350 km/h. Motorul supraalimentat de 5.4 l V-S are o putere totala de 650 CP. Modelul Stirling Moss SLR prezinta in plus un sasiu inchis si ornament de esapament mai mare decat la SLR. Habitaclul oarecum robust este realizat dintr-un amestec de fibra de carbon, aluminiu si ornamente din piele. O placa de aluminiu instalata in zona din spatele schimbatorului afiseaza semnatura lui Stirling Moss, iar cabina poate fi inchisa cu o acoperitoare din doua elemente, aceasta fiind depozitata in portbagaj asa cum este specificat de Merz.

Tot in standul Tiriac Auto puteti admira un Mercedes-Benz din anul 1934 care a apartinut anterior Muzeului Mercedes Benz. Modelul Mercedes-Benz 130 (W23) este considerat un predecesor al lui Volkswagen Beetle o mare parte din designul acestuia fiind influentat de Ferdinand Porsche.

De asemenea standul Mercedes a expus o serie intreaga de noi concepte asa cum puteti vizualiza in galerie printr-un singur click.

Class A, CLS, Class E, Class G, GLK, Class G m-au incantat si mi-au lasat un gust extrem de placut despre calitate. Nu numai caracteristicile tehnice, finisajele de mare rafinament, cat si utilitatile habitaclurilor, liniile dulci ale caroseriilor si distinctia inconfundabila in circulatie nu pot decat sa incante ochiul.

Nimic mai frumos decat hostesele si aranjamentul standului au facut vizitatorii sa se imbulzeasca in special in jurul modelului vedeta Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss, facandu-mi destul de dificila preluarea pozelor pentru album.

Si pentru orice auto se pune problema anvelope si in special anvelope iarna.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: