INTUITEXT o platforma elearning cu soft educational atractia publicului scolar la Gaudeamus 2012

Duminica 25 Noiembrie 2012 am vizitat Targul de carte Gaudeamus 2012 si am avut o surpriza foarte placuta.

M-am intalnit cu prieteni vechi cu o ocupatie cat se poate de frumoasa. Este vorba de Aurel Turbatu pe care l-am reintalnit intr-o conjunctura necunoscuta mie si anume de expozant al INTUITEXT – compania de software educaţional a grupului Softwin şi unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator. Pe piaţa educaţională din România, compania oferă momentan 19 titluri ce acoperă 5 materii de studiu pentru primar, gimnaziu şi liceu (Matematică, Fizică, Chimie, Biologie şi Geografie).

La acestea se adaugă două produse unice la nivel mondial destinate pasionaţilor de matematică: întreaga colecţie de 113 ani a Gazetei Matematice în format electronic şi Revista de Matematică din Timişoara care reuneşte în format digital toate ediţiile publicaţiei începand cu anul 1921, pe care recunosc mi le-as dori sa le colectionez si acum intrucat in format tiparit le mai am in totalitate pentru perioada in care am fost si eu elev si chiar rezolvitor de probleme.

Standul mi s-a parut atractiv aranjat si culorile bine alese pentru cei mici si mai mari, amintind in permanenta ca toti in sufletul nostru suntem copii.

Intalnindu-l pe Aurel l-am pus imediat la treaba plimbandu-ne impreuna prin softwareul destinat celor de clasa a II-a prin cateva ecrane intuitive si in acelasi timp atractive pentru deprinderea catorva operatii matematice specifice. El chiar mi-a dovedit ca are intreaga rabdare necesara de a fi un tata bun si consecvent, bucuria baiatului sau.

Toti parintii si copii prezenti au parut multumiti si dornici sa achizitioneze acest software al unei companii deja consacrate pe piata romaneasca.

 

 

De asemenea parintii pot face cadouri copiilor din setul de jocuri bakugan sau banzai.

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: