M-System de la Leica

M system pentru Messsucher, termenul german pentru un telemetru combinat și vizor, precum și pentru un fel individual de fotografie fără îndoială.

Acest sistem, în general, descris ca un telemetru, are merite deosebite, care permit fotografilor să transforme propriile lor concepte personale și subiective vizuale în realități fotografice. În același timp, M Leica are controale intuitive si este simplu de utilizat. Chiar si pentru fotografi, care sunt familiarizați doar cu camerele SLR. Nu există funcții de prisos și nu excesiv de meniuri. Fotografi au posibilitatea de a se concentra în întregime asupra a ceea ce este esențial: fotografiile lor. Povestea fotografiei de 35 mm a început în urmă cu aproape 100 de ani, cu legendarul Ur-Leica. Astăzi, acesta este M Leica și surorile sale, ME Leica M & monocrom, care transporta legendara Leica M-Camera foto în era digitală. Ele sunt cele mai mici camere digitale de sistem cu un senzor de 24 × 36 full-frame din lume văzut vreodată.
Sistemul permite telemetru cu captarea de imagini autentice, naturale, luate din inima vieții în sine. Fotograful a devenit parte a acțiunii in cadrul surprins în vizor – o scenă, o stare de spirit, un moment. În același timp, fotograful încă percepe ceea ce se întâmplă în afara cadrului vizor. Un moment crucial devine previzibil, și poate fi, astfel, capturat la exact momentul potrivit. Întârziere aproape neglijabilă între eliberarea declanșatorului și captarea imaginii face Leica M-Camere foto cele mai rapide camere din lume.

Nici o camera profesionist nu este la fel de compacta ca un Leica M.

Deoarece camera nu are nevoie de nici o caseta de oglindă poate fi construită cu o adâncime mai mică de 42 mm, la fel ca în cazul ME Leica.

Compactitatea extraordinară atât M-Camere foto și M-Lentile de asemenea, face sistemul aparatul foto ideal pentru fotografii de călătorie și fotoreporteri. Efectele shake- legate de imaginile capturate sunt niciodată o problemă cu care se confruntă M-Fotografii.

Claritatea lor minimalist formală și o fotografiere cu sonor sunt motive suplimentare pentru carisma unica a Leica M-Imagini. Ora și din nou, fotografi care lucrează cu M-Camere foto în zone de tensiune socială și politică în jurul valorii  care acestea nu sunt percepute de jurnaliști, și poate captura imagini care rămân de neatins pentru utilizatorii de sisteme de camere.

Lentilele cele mai bune fac cele mai bune fotografii.

Chiar și cel mai bun aparat de fotografiat rămâne de clasa a doua când performanța optică nu este la standardele fotografului. Inginerii LEICA investesc constant un efort enorm și ingeniozitatea inovatoare în cercetarea lor  soluția optica perfectă. Rezultatul: lentile compacte cu performanțe de neegalat. Formulări premium de sticlă și a proceselor de fabricație perfecționate permite fotografilor să captureze imagini cu un caracter inconfundabil. Aceste imagini spun prea multe despre calitatea. Nu numai criteriile de calitate, cum ar fi contrastul și rezoluția, dar, de asemenea, structura, bogăție de tonuri și o semnătură unica naturala, în special în condiții de iluminare dificile. Acest lucru este în continuare sporit de pura placere  a acțiunii fine buna  matasoasa concentrându-se atât de tipic pentru fiecare obiectiv Leica. Această calitate este asigurată pentru fiecare obiectiv unic produs prin mâinile cu experiență de ingineri de optica și mecanica de precizie ai fabricii asa cum precizeaza Leica.

Spre deosebire de lentilele produse în masă , aceasta înseamnă că fiecare singur obiectiv Leica M posedă niveluri excepționale de calitate, pe care fotografii se pot baza cu adevarat. Aproape toate M-Lentile construite vreodata sunt potrivite pentru a fi utilizate cu camere Leica digitale. Datorită codarii pe 6-biți a monturii, M Leica recunoaste automat caracteristicile obiectivului atașat și angajeaza aceste informații pentru prelucrare internă. Desigur, lentilele Leica necodificate pot fi, de asemenea, utilizate pe M Leica cu montură avansata M-baionetă.

Doar câteva lucruri dureaza o viata.  M Leica adesea dureaza chiar mai mult.

M este construit pentru a fi consecvent, de încredere și dur în orice condiții imaginabile. Ca atare, corpul este fabricat din cele mai bune materiale: alamă, atât pentru puntea de sus și placa de bază, și un aliaj de magneziu de înaltă rezistență pentru șasiu. În cazul în care M Leica, de exemplu, corp protejat splash  extrem de rezistent la zgarieturi Corning Gorilla Glass ecran oferă protecție chiar mai bun pentru camera foto.

Cateva metode de a da efect obiectelor din jur sunt personalizarea camerelor web sau personalizarea radiourilor dar desigur fara ca cei din jur sa observe vreo modificare.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: